INEP: Postupali smo u skladu sa zakonom

Iz Instituta za primenu nuklearne energije navode je konkurs za direktorsko mesto bio bez propusta

Ostavite komentar


  1. INEP, očigledno, osim izuzetno stručnog i poštenog (dosadašnjeg) Upravnog odbora, ima i vrlo profesionalnu i kvalitetnu pravnu službu. Nadajmo se da će tako i ostati, u opštem interesu.

  2. Zašto bi bilo koji direktor imao bilo kakvo iskustvo u bilo kakvom poslu..
    Svakako da je Inep na zakonit i jedini logičan i smislen način raspisao konkurs, koji ne može da odgovara nekompetentnima.

  3. Da vam olakšam;dolazi vam neki Grčić.A možda i pravi jer je govorio o nuklearnim elektranama.

  4. E, da je to samo pravna zackoljica. Pre ce biti da je to skretanje s teme: zasto neku nekompetentnu osobu zele silom i protiv kolektiva da postave za direktora? Jos se ne zna u kom grmu lezi zec, ali u tom grmu su i neke pare, sigurno. Videce se ubrzo.

  5. Pa ovo je kao sto su pre neki dan postavili onu konobaricu u Direktorat za nuklearnu bezbednost! Nije dovoljno sto nam truju vazduh i vodu, sad ce i nuklearno da nas truju, tako sto postavljaju nekompetentne ljude!

  6. Izmena teksta oglasa za postupak u toku… razrešenje Upravnog odbora u trenutku kada treba da predlože kandidata za direktora… lako je shvatiti da ministarstvo gura podobnog kandidata… naučni radnici iz INEP-a to ne žele! Svaka čast!

  7. Vi ste svojim kvalitetnim radom uspeli da Inep postane poznat i cenjen.vasa pravna sluzba nije prekrsila zakon i radila je sve u skladu sa Zakonom.ne dozvolite da vam za direktora dodje neki nestrican covek i porusi ugled koji ste godinama sticali. Uz vas smo!

  8. Eh, kad bi svi ovako navodili argumente umesto proizvoljnih ocena i tumačenja, bili bismo Holandija…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.