Interesovanje za vakcinaciju izrazilo više od 140.000 građana

Ostavite komentar


  1. Da li ce te stati iza osoba i njihovih porodica ,ako krene u bududjnosti “ po zlu“, kao sto stadoste. iza porodica lekara i med.osoblja ,koji izgubise zivote spasavajuci obolele od korona infekcije.?
    CUTITE,O zdravstvenom sistemu“ boljem od Nemackog ,Slovenackog i Hrvatskog“?

  2. – Verujem da bi se prijavilo više ljudi, naročito onih iz tkz. kritičnih grupa da se prijavljivanje ne vrši isključivo on-lajn. Nije veliki broj ljudi od 60+/65+ koji imaju kompjuter ili smartfon, čak i da imaju sumnjam da znaju kako da se registruju.
    – Možda bi se u anketiranje tkz. kritičnih grupa trebali da uključe domovi zdravlja, telefonski ili terenski (za slabo pokretne), jer ipak oni imaju kompletne podatke o svojim pacijentima.

    1. @ milos m
      Spadam u grupu iznad 72 g.
      Ne vredjajte nas.
      Jos uvek se informisemo,razmisljamo,a poneki imaju medicinsko obrazovanje ,kada je STRUKA ,MORAL, ETIKA,ZAKLETVA , ODGOVORNOST bila merilo casti ,dostojanstva ,postenja ,ugleda …..i mnogo toga izgubljenog.

    2. Moji roditelji su 70+, koriste kompjuter, mejl itd… ali su isli u skolu, tako da vakcinu primiti nece!! Ne vređajte ljude u zrelom dobu! Cak da je neko skromnog obrazovanja pa zeli da se prijavi za vakcinu koja je sklepana za godinu dana, u slucaju da ne koristi kompjuter sigurno ima koga da zamoli da to ucini u njegovo ime.

  3. Осим свакодневних извештаја о броју тестираних,заражених,оболелих,хоспитализованих,нажалост преминулих,придружује се још један -списак пријављених за вакцину.Иако се понекад признаје да подаци нису увек тачни,никада се не исправљају.За већину људи тт подаци не представљају ништа.Само информације из стварног живота,из познатих ситуација су меродавни.Има много наших мед.сестара у Немачкој и знамо шта се и тамо дешава.

    1. Ispunjavaju agendu iz scenskog prikaza otvaranja olimpijskih igara u Londonu 2012…Ko nije pogledao, neka pogleda…Dakle potpuna bolestina…A trenutno je nama servirana !!

  4. Nadajmo se da ce anketa preko e uprave biti sprovedene postujuci izbor u pogledu vakcina.Tim vise sto se pre same vakcinacije trazi pismena sagalasnost tj.preuzima se licna odgovornost.

  5. Kada se jasno bude definisalo iza kog dela drzava preuzima odgovornost i iza kog dela stoji odgovornost kompanije koja proizvodi to sranje onda mozemo pricati o dobromnamernosti i jednih i drugih…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.