Ivan Ivanović: Progoni me Goran Vesić

Poznati voditelj tvrdi za Danas da zamenik gradonačelnika Beograda zloupotrebljava gradske službe u obračunu s njim

Ostavite komentar


  1. Koja ekipa, svi su masni oko glave.
    Ako je tacno da je dobijao 17.000 po emeisiji, jovana i srdjan su mala deca sa 10.000 mesecno.
    Na rtsu je jos gore pranje para preko voditelja.

    1. Za produkciju emisije. Od toga se placaju svi koji emisiju rade, a sve je bruto iznos koji se jos oporezuje i knjizi. Sve i da nije, sta se koga tice koliko privatna televizija placa privatnu produkciju?

      1. Ivanovic jeste javna licnost ali je zaposlen u privatnoj firmi i zaradjuje svoji platu dok Vesic nije i svi politicari su duzni da obaveste narod odakle im novac. Placeni su od novca gradjana.

    2. Čitam i zaključio sam da poznaješ tematiku ko koliko, odgovori onda ti odakle Vesicu tolike pare

    3. On moze da dobije I 100.000 eura po emisiji ako privatnik misli da toliko vredi. Na drzavnim televizijama( mislim I na Pink) Plata radnika treba da bude u skladu sa prosekom Opstine na kojoj je televizija dok menadzment treba da ima nesto vise.

    4. Zasto li je tebi jedino iz celog teksta vazno koliko zaradjuju voditelji.?! Ne pitas se kako te kradu, nego zasto neko prihoduje vise od tebe.

    5. Neke plate se ne mogu upoređivati. Recimo plate fudbalera, na estradi, tv, film…a Vesić se ne bavi ni jednom od nabrojanih branši. Nema pravo da objavljuje ničiju zaradu, kako kaže Ivan!!!

  2. Vesic dobi neku nagradu o nekakvoj kulturi,
    Tolerancija gradjana nema granicicu.
    Ili smo svi gosp.VESIC I gdje Malovic“polupismeni nepismeni dripci i lazovi?

  3. Ivane … i ti si „javna“ ličnost , pri(t)čaš , a i pišeš svašta pa si mogao i da očekuješ – odgovore. Presavi divit i ‘artiju , pa – kontratužba ako imaš … Tvoje izjave smatraš za satiru ili šta već , a pogađa te izjava drugih o tebi. Isprsi se junače i u boj.

  4. Vesić je mali, sitni, bedni nikogović.
    Šta taj sebi dozvoljava, neverovatno.

    Vučić reče da hoće pristojnu Srbiju?
    Ma da.

  5. Cijena jedne emisije od 17000€ uključuje sve: pisce, glumce, tehniku, rasvjetu, gledaoce , muziku, goste … Tako da to na kraju i nije neka velika lova. Kako god za sve to ima ugovor i plaćen je porez. Ja zaradim gotovo 2x Vesićevu platu i ne mogu sebi priuštiti takvo ljetovanje. Pa ni uz ženinu platu koji je tu negdje poput njegove. Fakt kako plati tih 500€/dan?

  6. Zanima me zasto me ignorisete?Da li sam nekorektna,prosta ili sta je razlog sto ne objavljujete moje komentare?

  7. Problem je sto novinari umeju, znaju i hoce da kreiraju javno mnjenje radi citanosti ili gledanosti. Nisu bitni dokazi, vec insinuacije, ali kada se o njima pocne pisati ili pricati na isti nacin, tada je to napad na slobodu govora. Pa pravo na slobodu govora imaju svi gradjani Republike Srbije.

    1. Ja sam za ferku. Kako su to gospodski rijesili Rambo I Toni Montano. Sudija nek bude … hm … Basara.

  8. kad sam cuo da je Ivanovic radio u americkoj ambasadi jasno je da ima stofa da bude napadan. Druga je stvar ko i kako to koristi. Sto bi narod rekao malo „cijuce“, jer tamo ne mozes da radis bez provere vernosti .

  9. Vesic jedino što ima veliko je stomak i glad za pažnjom kao neko bezuumno siroče, stvarno moraš biti kreten da bi dao bilo kakvo zaduženje ovom klovnu.

  10. Ivane, pa tuzi ga nezavisnom sudu u svajcarskoj i dobices garant, lepo uzmi skupe advokate i sve mu uvrede i lajanje naplati. nema druge, ovde te niko nece zastititi i svakako nemoj molim te da odustanes od borbe. Radi svih tvijih komsija i sugradjana koji imaju jos uvek mozga u glavi i podrzavaju te maksimalno

  11. Može li da se da uput Goranu Veseliću kako bi se proverilo da li je mentalno obleo? Mislim da jeste ali bi želeo zvaničnu potvrdu.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.