Ivana Prokić: Svi novi sojevi idu u pravcu zaraznosti, a ne veće smrtnosti (VIDEO)

Podkast Ujedinjenih protiv kovida

Ostavite komentar


  1. Voditelj, domacin, sta li je, je katastrofa! Upada u rec, komentarise bez potrebe, ima upadice koje nicemu ne sluze („tako je, jeste, naravno, jasno“ itd.), rasplinjuje se sa pitanjima, onda pita, pa sam odgovara…Ne znam da li je doktorka ijednu recenicu dorekla bez upadica sa strane. Tema me veoma zanima, odgledala sam, ali jedva.

  2. fino receno!!! ljudi sami treba da se vise informisu o virusima pa onda da sude hoce ili nece vakcinu. gurace ovo jos dugo,pa ako je na volji mnogima onda nek cekaju.

  3. U svakoj struci,ako nešto tvrdi moraš dokazati. Ovo je priča u,prazno.

Ostavite komentar


Društvo

Suđenje grupi Veljka Belivuka: Dvojici optuženih ukinut pritvor 10

Suđenje grupi Veljka Belivuka: Dvojici optuženih ukinut pritvor

U Specijalnom sudu u Beogradu danas je nastavljeno suđenje grupi Veljka Belivuka, koja se tereti za sedam ubistava i više drugih krivičnih dela, a današnje ročište obeležilo je preslušavanje, na momente uznemirujućih, glasovnih poruka. Nakon pauze, predsedavajuća sudskog veća Vinka Beraha Nikićević saopštila je da je mera pritvora ukinuta za dvojicu optuženih.

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.