Ivani Jordan za osam pesama 350.000 dinara

Proslavljen Dan oslobođenja

Ostavite komentar


  1. Ослободила их фине кинте , још једно ослобођење за памћење 🙂

  2. brate ova će u penziju sa rts-a po nečijem nalogu?ko je ovaj lik ,ko je sluša i ko je gura aman srbi dokle više??

  3. Dali je ovu svečanost ,,uveličala,, i jedna postavljena direktorka mega Bleje ,posle ,,teškog,, posla ,na studentskom šalteru, posle,,celih,, 2 godina,,rada,a na predlog, EX PREMIJERA DAČE IM,SLOBINOGA.Pa oni koji su se za slikanje na posebnom grobu u ime,,patrijotskih sećanja,, na ,,velikana,, ondašnje ojađene Srbije ,nisu bili,,kod kuću,,.Čekali su befel za pojavljivanje onog,koji se trenutno ,,upućivao,,u Nišu kako teče napreDNO SPROVOĐENJE NJEGOVE ,,VIZIJE,,

  4. Pa to je normalno, eto i Bilja Krstić sa Bistrikom peva po ambasadama. Naputovala se u zadnih mesec dana (Istambul i Budimpešta)!

  5. I šta je sad tu ova pevačica kriva? Pa ona peva za novce, to joj je posao. Što nisu izabrali nekog drugog ako im je bilo puno.
    Ne bi platili mnogo manje ni na svadbi.

  6. Bila sam na koktelu u subotu. Prelepo peva Ivana Jordan, ne pamtim da sam cula lepsi glas skoro. Fina i kulturna pevacica. Konacno i nju da vidimo u Pozarevcu. Zao mi je sto nije drzala ceo koncert. Za honorar ne znam, to je njihova stvar, ali mi smo uzivali.

  7. Za pevacice iz Hrvatske vam je ok da se plati i 20.000 e a za nase pevacice vam je mnogo 3000e? Ne razumem… A za Ivanu imam samo pohvalu, jedna od retkih kvalitetnih pevacica , svaka cast.

  8. Sta je tu sporno? Profesionalni muzicari valjda dobijaju honorare za svoje nastupe. Ivana je ozbiljan muzicar, dobro je da su nju zvali.Jedino sto bi bilo bolje da je imala ceo koncert.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.