Ivermektin nije ni ispitan, ni bezbedan, ni efikasan

Ne prestaju pomama i preporuke za veterinarski lek protiv kovida, uključili se i pojedini lekari

Ostavite komentar


  1. Čitajući deo Vašeg teksta „Ono što je kažnjivo jeste ukoliko je lekar pacijentu koji boluje od virusa korona prepisao ivermektin, a on kao posledicu toga imao pogoršano zdravstveno stanje. Tada pored krivičnog, pacijent može da pokrene i parnični spor za nadoknadu štete, ističe Živadinović.“ zainteresovalo me je da li pacijent može to isto da uradi ako mu lekar, krizni štab, ili svi mediji zajedno preporuče da se vakciniše, a on usled toga ima pogoršano zdravstveno stanje? Pitam za prijatelja.

  2. Al zato je sve što su dosad lekari preporučivali dokazano lečilo koronu i smanjilo smrtnost…I to nije lek za stoku,nego za ljude ..nemojte da lažete

  3. Ako se opravdano izgubi poverenje u „struku“ koja kroji i usklađuje mere po mišljenju političara, bez ikakve odgovornosti. Zašto meni ne bi verovali da čak od koprive leči koronu

  4. Ako je nekom logicno da iza vakcina stoji farmako-mafija a iza ivermektina i drugih lekova za konje, lekova za ljude, proizvodjaca respiratora i mrtvackih sanduka ne stoji nelogicno je obracati im se logicno.

  5. Pre primanja prve doze vakcine potpisujete izjavu da vakcinu primate na ličnu odgovornost prema tome ne možete da tužiti nikoga za pogoršano zdravstveno stanje posle vakcine.

  6. A da proverimo kakva je situacija sa kovid-om u Indiji, tamo je navodno korišten. Zar je problem kontaktirati zvaničnike, ili bar ambasadora Indije, da razmenimo iskustva …

  7. Virus kovid nije izolovan,a vakcine se primaju i vrši se veliki pritisak na čitavu populaciju iako je stvar ličnog izbora vakcinacija?
    Upravo su vakcine neispitane i neproverene za (javnost)

  8. Koliko su ispitsne navodne vakcine proti K19. Kada stalno gledamo u medijima gde se govori o njihovom testiranju na ljudima.

  9. Nema javne rasprave. Na TV dolazi advokat da raspravlja sa doktorom. Ovo je bolest koja utice na ceo svet a samim tim i biološki globalni rat. Transparentnost kod nas 0. I jos se neko cudi zasto ljudi uzimaju konjski lek gde je isti u manjoj dozi odobren za ljude i dao izvesne rezultate. I kod nas lobiraju farmako firme jos odavno. Pa sad jer to pitanje prava ili zdravlja, novca ili zivota, ostaje misterija. Niko ne prica o ranama u nozdrvama od 8h neprekidnog nosenja maske, kako to leciti a vakcinisan sam? Toliko pitanja na ovu i slicne teme a obican covek ne zna vise sta da radi, ovoliko straha i dezinformacija nikad nije bilo.

  10. I tako… napišete im opširan tekst o tome kako Ivermektin nema veze sa kovidom ali to ništa ne vredi, oni i dalje vrte iste besmislice i sa ogromnim žarom se bore za pravo da jedu nešto o čemu znaju isto koliko znaju i o vakcinama – ništa. Da ponovimo, virus jeste izolovan, zna mu se i genom, vakcine su bezbedne i ispitane, ivermektin leči gliste i druge parazite ali ne i kovid a lroizvodi ga ista „farmakomafija“ kao i sve druge lekove, nema nikakve situacije u indiji, samo siromašne zemlje koje nemaju dovoljno vakcina pokušavaju da leče alternativnim lekovima ali neuspešno.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.