„Izvinjavamo se pacijentima što će se ponovo stvoriti liste čekanja“: Dragan Milić objavio da je niška kardiohirurgija prinuđena da prekine sa radom

Ostavite komentar


  1. Ljudi Srbijs mora da STANE I USTANE CELA!!!! Ovu SNS sektu, moramo skloniti, jer ovde zivota nece biti..

  2. Ovo je stvarno sramota, neverovatna bahatost…bez teksta sam. Nikome ne zelim zlo ali ovima koji su to ucinili neka razmisle, mozda im se vrati i to sa kamatom.

  3. Ne mogu da vjerujem, da je ljudski život vredniji od političkog opredjeljenja lekara i da im se uskraćuje rad i spašavanje ljudi.
    Tako sam razumio.
    Da li je to moguće!???

  4. Ovo više nije problem dr.Milića ili Niša, ovo je problem Srbije. ALI, Srbija se navikla na svakodnevne grozote i uspavala. Ustajte ljudi…

  5. Pa narode dokle ćeš trpeti!?Ovaj gospodin Dr.Milić je bukvalno narodni heroj a mi i dalje ćutimo i trpimo…

  6. Šta će sad reći ona izgubljena miniszarka zdravlja. Da li će pitati lekare iz Niša što sami ne kupe reagens što su sebični.

  7. Ministarka je i bila protiv njihovog ukidanja liste čekanja. Da, i hvala joj sto je uvela zabranu pušenja u ugostiteljskim objektima.

  8. Шта рећи? Толики а бахатост и не поштовање болесних људи! За доктора Милића поштовање и дивљење!

  9. Sve se vise stidim sto zivim u ovakvoj zemlji u kojoj nadobudni,polupismeni bez dana razmisljanja sa poltronskim
    podizanjem ruke kroje sudbinu
    Dragi kardiohirurzi svaka vam čast na požrtvovanosti – deo Srbije je sigurno uz vas

  10. Zdravlje pacijenata je isuvise vazno da bi bila tema medijskih sukoba,sto dovodi do straha kod korisnika zdravstvenih usluga

  11. Читам и не могу да верујем. Као прво, нас који се трудимо да будемо нормални, су нишки здравствени радници одушевили неплаћеним, прековременим радом, да се не би чекало на операције.
    Сад иду даље. Раде нешто што је у овој криминализованој и примитивној средини непознато – ИЗВИЊАВАЈУ СЕ !!! Иако уопште нису криви, осећају одговорност. Дубок наклон, коначно једном цивилизованом и, у правом смислу, хуманом саставу запослених. Желим им све најбоље.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.