Jelena Bogavac: Ko zna šta nam je uradila ova zastrašujuća godina

Ostavite komentar


  1. Četvrti tekst u zadnjih nekoliko dana o bivšoj direktorki pozorišta u Šapcu. Da li je ovo neko sprema za neku značajniju ulogu na političkom nebu Srbije pošto joj je skraćen mandat u Šapcu?

    1. Da si ikad kročio u šabačko pozorište znao bi razliku između Minje i Jelene Bogavac. Ovako samo ostaje da mlatiš praznu radikalsku slamu.

    2. Ovo je Jelena Bogavac, a ta o kojoj ti mucis je Minja Bogavac!
      A sad, brze jace bolje, dublje, aport !!

    3. Ovo je tekst o Jeleni Bogavac.Minja je njena sestra.Obe su uspešne i ima povoda da se o njima piše.

  2. Pitam se, Dragane iz Šapca, da li si ti samo neobavešten i razumeš se u kulturuu „kao Marica u krivi…“, uz to što si ostrašćen, maliciozan i licemeran, ili si jednostavno – GLUP. Minja (nasilno, iz političkih razloga, a najveći joj je greh što misli i to misli svojom glavom),svrgnuta direktorka pozorišta u Šapcu i Jelana Bogavac dramski pisac i reditelj, nisu iste osobe. One su samo dve, izrazito nadarene i u kulturi potvrđene i višestruko nagrađivane, rođene sestre, koje osim što znaju svoj posao, koriste likove takvih kao što si ti, za epizodne uloge poltrona i idiota, kakvih je u Srbiji danas više nego ikad. To im s pravom možeš zameriti, jer su autorska prava građena po tvom liku – tvoja. Naravno, i tvog vođe, koji se danonoćno pojavljuje na svim okupiranim televizijama i novinama, a što ti ne smeta, jer ti je ON u svemu uzor. Naročito u nekulturi.

  3. trebali ste da stavite veću njenu sliku. jes da godine prolaze ali žena je lepotica… pa bar nešto lepo da vidimo 😉

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.