Jeremić: Dan velike tuge i sramote zbog paklene izdaje  

Ostavite komentar


  1. Jedan opozicionar za koga sam glasao u koaliciji bi trebalo da kaze da je izdaja nacionalnih interesa bila 1991. godine kada je rat pokrenut, odavde. Sve je moglo mirno da se reši, uz posredovanje EU. Ti nesrećni ljudi bi bili živi i zdravi u svojim domovima.
    Ovako su ti nesrećni ljudi, kao i milioni drugih prognanih samo moneta za potkusurivanje.
    jeremić je za to vreme gledao sa bezbedne udaljenosti i sada gusla

  2. Pošto ni jedna ni druga strana nije adekvatno istražila sve zločine i kaznila sve zločince, a pošto je i jedna i druga strana dovoljno licemerna, uzalud svi napori. Jasno je da ako je druga strana ćutala o 1800 ubijenih, da je trebalo da se pokrene 1800 tužbi pred međunarodnim sudovima. Ali, naravno, trebalo je potruditi se.

  3. A samo petnaestak dana pre tužnog događaja po Beogradu su se masovno pojavili automobili sa registracijom KNN. Žalosno! Autoput Zagreb-Beograd-Niš, pada kiša a u traktorskim prikolicama tužna kolona koju policija šalje što dalje od Beograda i ne dozvoljava nikome da se izdvoji iz kolone. Muškarci, žene i deca ogrnuti ćebadima promiču ispod nadvožnjaka u kolonama. Pada kiša a nama, koji to gledaju sa nadvožnjaka, teku suze. Nećemo nikad zaboraviti taj dan.

  4. Preseljenje srpskog stanovništava (planirano u Vojvodinu i na Kosovo) dogovorili Tuđman i Milošević!

  5. To je sramota za hrvatski establišment i građane.Ne za Srbe koji su po treći put u veku progonjeni i ubijani.Največi etnocid i genocid posle WWIi.
    Kada će ex-MSP da nauči srpski jezik?

  6. milosevic tako jeostavio svog naroda na cedilo uz dogovora sa tugjmanom za podele bosnee vidobro znate to nego zhelite iskriviti istinu

  7. Samo ti cuti molim te ko boga. Ti ne pricaj o izdaji kada te siptari slave. Cuti i pomozi i sebi i Srbiji.

  8. Ovaj žuti pingvin kreno je da sažaljeva.!
    Reče da je u pitanju bila izdaja-i tu je kvisling stao.
    Ko je koga izdao, zašto ne
    ispriča do kraja.?

  9. Imaš ti drugih briga . . . Zabole tebe za Srbe i Srbiju . . . Kao i tvoju i bivšu i sadašnju družinu . . . Vi ste zakucali poslednji klin u srce Srbije i bilo bi zgodno kada bi jednom zauvek zaćutao . . .

  10. Да, као што је породица Зец у сред Загреба наставила да мирно живи без икаквих проблема и последица! Да ли Вас господине Борис буде бар мало срамота кад причате овакве лажи?

  11. Sramota za nase narode , nacionalist I sovinisti vladaju I vladali su tim prostorima. Zao mi nediznog naroda

  12. Na žalost džaba se kuka,moćnici nekima sve dozvoljavaju a nekima ništa,nema pravde na ovozemaljskom svetu.Pogledajte 1 i 2 Svetski rat,pa ovaj gradjanski rat ,toliko genocida,oluja i nikom ništa…

  13. Komentari su katestrofa huskate narod i dalje da se mrze a na tuđim žrtvama gradite svoje pozicije. Svi političari bave se proslošću da bi ostali na vlasti. Ostavite se četrdesetih ne zanimaju nas vise i prosli rat prst na čelo pa razmisliti o svemu. Što dajete narodima u miru sem prava na glasanje za vase fotelje. Političari srami te se sto radite narodima koji bi živjeli mirno. Dosta je toga.

  14. Jeremic je tada bio aktiivan clan Mladih socijalista (omladine SPS). Pitajte Dacica i Percevica….

  15. Ovo nije film o Oluji nego o sjećanjima na strahote koje su Srbi radili u svojim logorima smrti kada sve kaj je prikazano u filmu je čista propaganda..

  16. I sve si u pravu…izdali ste nas i prepustili na milost i nemilost Amerikancima i razjarenim ustasama. Nedao Bog da nas vise ikada i branite jer nas tada vise sigurno biti nece.

  17. Bio sam učesnik.u Oluji i prošao golgotu ali ovo spinovanje i pominjanje da svi političari su sad tako važni i trebaju nešto reći o tome…pišite intervjue sa učesnicima golgote a ne foteljašima.Svako Dobro

  18. Sve smo bre ratove izgubili…jao mene opet moram da lažem… Sreća pa sam navikao

  19. Генерали на обе стране су комунистички кадар који се заклињао у Југославију и братство и јединство.
    Багра.

  20. @DALE, Ista secanja i ista osecanja, nikada to necu zaboraviti. Uvek ostaje pitanje da li se to moglo izbeci?

  21. A zar to nije genocid ?
    Ako to nije genocid ja onda ne znam sta jeste.
    Zasto se to ne potencira od strane nase drzave ?

  22. A šta je trebalo molili smo vas da mirnim putem ali vi okupirale tuđe te tom prilikom nikog nelikvidirate recite istinu

  23. Nije izdaja bila nego pakleni pritisak zapadnih genocidasa. To je jako vazno za zapamtiti a ovaj to ne kapira

  24. Interesantno da nitko u Srbiji ne govori o promijenjenom etničkoj strukturi u Vojvodini. Srbe iz krajine nitko nije protjerao, nego su stalno pozivani da ostanu, ali je Milošević imao plan evakuacije da bi povećao broj Srba na Kosovu i Vojvodini.

  25. mi izdani, mi smo zrtvovani.Ratuju svi Slovenci, svi Hrvati, svi Muslimani i 5% Srba. Oni ratuju da formiraju svoje drzave, a nas 5% da sacuvamo Jugoslaviju.

  26. Neka vama vaši političari priznaju šta su radili po Hrvatskoj od 91_95,biče vam tada lakše.

  27. Svi znaju da je dogovor Milošević – Tudjman bio razlog povlačenja Vojske i neprihvatanje plana Z 4 bio konačno rešenje za čišćenje Hrvatske od Srba. Zauzvrat Tudjman se obavezao da će podržati postojanje Republike Srpske gde će se hrvataska manjina utopiti u BH Federaciji. Barabe se opasno zaigrale i poigrale sa narodom. Šibicari na svim stranama se obogatili bez posledica a ubice dobile amnestiju! Svima naizgled dobro!! Što se ne otvore tajne arhive gde su se obavezale Hrvataska i Srbija da otvore transkripte verodostojnih razgovora i dogovora!!

  28. Cista izdaja od strane srpskog politickog vrha. Kada se vojska povukla Hrvati su samo iskoristili situaciju proterali narod ubivsi gomilu uz put.

  29. Gde si do sada bio ?
    Dok si bio na vlasti ,niti si pričao o tome, niti si obeležavao datum progona Srba .
    Sad si se setio !!!

  30. Mnogi su otisli odatle jos 1991.
    Oluja je bila zadnji talas…
    Ovi sto su sad ovde,bolje zive nego sto su tamo i bolje zive od onih sto su ziveli i jos zive ovde…

  31. Ti, i tvoji pajtosi iz vlasti izdali ste KiM, a samim tim i Srbiju, sva ste radili po nalogu zapada, a protiv svoje zemlje, g. Hamdija i Hakija.

  32. Je li moguce da nitko ne postavlja pitanje zasto se oluja desila i koliko je protjerano hrvata iz tkz“Krajine“od 91 do 95?

  33. Prava kvalifikacija operacije oluja .U kojoj su saradivali srpski komunisti I ustase

  34. Jeremicu sta ti bi covece.. prvi put rece nesto realno i posteno… tragedija preko 200000 civila zitelja Hrvatske uzrokovana brukom i izdajom vojske Srbije… dve jezive istine u istom dogadjaju.

  35. Srbi nisu izgubili rat od protivnika nego je svjetska ološ iz mnogo zemalja tukla srbe da pomogne protivničkom bijedi koja i danas laje po našem narodu to su vatikanske sluge i ološ kao ovaj vuk jemic

  36. Evo samo jedan od „detalja“. Gorivo je stiglo na pumpe 15 dana pred napad i bas svi su ga kupili bas svi…priprema..

  37. Tog leta 1995.godine kada je pao Knin i kolone izbegluca krenule ka Srbiji koja je bila pod sankcijama Ujedinjenih nacija pa su banke iz Srbije obavljale plati ptomet sa inostranstvom preko stranih pravnih lica ( off shore company ltd ) koja su imala otvorene

  38. On bi trebalo da predstavlja termin izdaje, kao što Princip predstavlja dosljednost.

  39. Да, и онда је Јеремић са друштвом направио од административне државну границу на Косову.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.