Još 1.384 novoobolela, šest preminulih, na respiratorima 44 pacijenta

Najnoviji podaci za Srbiju

Ostavite komentar


  1. Moramo zatvoriti drzavu, vrtice, skole sad ili kad bude kao u Francuskoj 50000 obolelih i stotine umrlih. Najvece leglo su vrtici i skole i ovi turisti sto su morali na more. Gledam deca u vrticima ni maske nemaju a po trideset ih po grupama, tamo inspekcije posaljite. Moja od danas ne idu u vrtic. Presednice , mislim da ce te odrzati obecanje da je zivot ispred ekonomije ili nije??? Svejedno ce nam ekonomija pasti i ako budemo imali veliki broj obolelih jer nece imati ko da radi. Jedini pravi doktor profesor nam se razboleo na Infektivnoj, podrska za LJUDINU. Koja je i mene licno izlecila pre 8.god.

  2. U vreme neuporedivo manjeg broja zarazenih,drzava je primenila drakonske mere ,pogotovu prema najstarijem delu populacije,danas kada je stepen zarazavanja presao tolerantnu granicu,drzava ne reaguje.Kafici u centru grada rade i posle 13 casova nocu,sa ogromnim koncentracijama mladih.Pa jasno je i nestrucnjaku sta je glavni razlog.Neefikasnost drzave.

  3. Čekajte malo sa „zaključavanjem“ zar još niste shvatili scenario događanja evo već celu godinu: ne može da se „zatvara“ kad ko hoće i da propisuje policijski čas prema sopstvenom nahođenju. Sve ide po satnici (zanimljivo zbog čega je bitno da svuda policijski čas počne u 21h ili 23h ne u 20h ili 22h) po fazama po „kvotama“ i naravno taj vojnički dril i odsustvo obdukcija je ono što odudara od spontane zaštite zdravlja, specifičnosti preventivnih mera i borbom sa pošasti kakva evidentno postoji i cirkuliše „kroz mase“ ali upotrebljena u funkciji biološkog oružja i u svakom slučaju za proređivanje prenaseljenosti ove planete i nnelečenjem drugih bolesti ,ekonomskim i socijalnim propadanjem, psihološkim pritiskom…treći svetski rat „bez zrna baruta“.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.