Još 7.804 novoobolela, 54 osobe preminule, na respiratorima 319

Najnoviji podaci za Srbiju

Ostavite komentar


  1. Deca mladjeg uzrasta i dalje idu u skolu ,nisu na online nastavi i to u zemlji koja je ako ne i u svetu ne samo u Evropi najgora po broju novozarazenih na milion stanovnika (izračunajte sami )
    Nijedna normalna zemlja ne bi to dopustila u ovakvoj teskoj situaciju …

      1. Krajnje je vreme da se priberemo pa da i na ovom kao i na 1001 drugom primeru napokon shvatimo da ovde „d“ od drzave ne postoji i da se to izbaci iz recnika i komunikacije. Protektorat i to negde „na kraj sela“ (globalnog).

    1. Pitam se da li u Srbiji ima uopšte normalnih ljudi. Ili su botovi čijim mozgovima upravlja Vučić, ili vi čijim mozgovima upravlja Đilas. Vi ste još sluđeniji od Vučićevih botova, jer za sebe kažete da ste slobodnomisleći ljudi. Možda i jeste, ali onda očigledno nemate čime da mislite. Kada smo bili zemlja sa jednom od najboljih situacija u Evropi, pričali ste da se brojke šteluju. Sada, kada imamo možda i najgore, sad su brojke tačne i vlast nas ne laže. A ima i onih koji su najluđi, koji pričaju da vlast sad uvećava brojke, da bi plašila narod. A dovoljno je da imate mozak i znali bi i sami da izvučete zaključak, samo ako znate kakvo je stanje u vašoj okolini, među prijateljima, poznanicima i rođacima. Ali rekoh, nemate vi čime da donesete zaključak. Zato vam Đilas uspešno prodaje priču, kao što Vučić prodaje botovima. Zbog toga i ne vidim razliku između vas i botova.

  2. Eno Nestorovića opet luduje i sludjuje narod na Hepi dok mu je kolega Marić, psihijatar, na respiratoru, šesnaestoro kolega lekara umrlo od Corone,
    a one iznad 70 već sahranio.
    Brine doktor više od Angele Merkel o frizerima i ekonomiji.
    Pa stvarno,
    ko ga šiša?

      1. Pa nisam video da nam je struka kako sebe nazivaju nesto puno pomogla pa imamo najvise ibolelih u Evropi. Nestorovic barem nesto lupeta ali se nehvali da je strucan kao ovi sto nam zarazise celu zemlju

    1. Pardon,
      odlikovani od Vučića Nestorović.
      Da se valjda ušlihta i antivakcinašima, antimaskerima,
      video da je popularan kao svaki neodgovoran lik.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.