Josifovski: Da li je presuda odmazda što sam odbio ministra Lončara?

Apelacioni sud odbio da bivšem direktoru beogradske Hitne pomoći dodeli pravnu zaštitu uzbunjivača

Ostavite komentar


  1. Mislim sta reci. U Srbiji je ozvaniceno bezakonje. Sudovi su postali buzdovan vladajuce naprednjacko-radikalske klike. Gradjanima na ovaj nacin ne ostavlja se nikakav prostor za mirno postupanje, sem da pravdu uzmu u svoje ruke. Tako to biva kad se dovede Seselj na vlast. Da li se bar malo stide oni koji mu pomazu da dokusuri Srbiju.Vlast je kao droga, ali treba znati da se od svakog opijuma na kraju UMIRE.

  2. Još jedan dokaz nepostojanja pravne države. Voleo bih da se oglasi sudija Majić, ili da napusti AS, obzirom da je isti mnogo puta donosio kontradiktorne presude.

  3. Sza ocekivati od individua koje predstavljaju vlast a stalno krse zakone,sta ocekivati od ministra Loncara koji je bio bliski saradnik Zemunskog klana,cak je od njih stan dobio(navodno kupio) ,to je Srbija danas kriminogena i korumpirana,svaka cast dr Borku malo je takvih

  4. Dela za koje je utvrđeno da su lekari iz hitne sa namerom i za novac počinili su teška krivična dela za koje još niko nije odgovarao, da vas neko pusti da umrete zarad 1.000 dinara ??? Dali toliko vredi život u Srbiji i dali treba štiti takve kriminalce i ubice ????

  5. Ma, dobro je prošao Borko Josifovski, nije „doktor Smrt“ bio mnogo ljut, samo ga je malo kaznucnuo preko (SNS) suda. Sad da se smiri, da mu ne bi došao u goste … Brrrrr … Srbijo, gotova si ako se hitno ne probudiš!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.