Jovanović (DSS): U borbi protiv virusa bih sve isto uradio kao vlast

Ostavite komentar


    1. E DEJANE OVNU JEDAN PA TAKO JE RADIO SKORO CELI SVET A TI OVNU ODMA UBACUJES POLITIKU,PRAVI SI SMRDLJIVKO

  1. ma sto posto… sve sto saznajemo je da ste jednako ograniceni i neinteligentni kao i duduci na vlasti.
    od pocetka epidemije trazim oblast/drzavu na zemljinoj kugli koja ce upariti total lockdown sa distribucijom hrane i robe stanovnistvu bez potrebe izlaska bilo u prodavnicu, bilo na posao. zasad pronasao samo jednu: Kerala, na jugu Indije.

  2. Gospodin Jovanović je ovom izjavom samo ukazao da je podjednako nesposoban kao i trenutna vlast, a možda i gori.

    Samim kopiranjem država koje su imale najstrože mere, kao što su Kina, Italija, ili Španija ne bismo došli na nivo zatvaranja ljudi u kućni pritvnor na nekoliko dana i krajnje zločinačkog kućnog pritvora po starosnoj liniji, šta je jedna od retkih stvari koju je ovaj režim učinio prvi ne samo u novijoj političkoj istoriji nego i u generalnoj ljudskoj istoriji.

    Lokalizacija i zabrana kretanja van mesne zajednice bez dozvole bi imala identične razultate, a možda i bolje jer ne bi bilo navala u prodavnicama, bez nasumičnog kršenja ustava i zlostavljanja građana.

    Primeri Hrvatske, Grčke, i Rumunije, gde svi žive u skoro identičnim uslovima kao u Srbiji, nam govore da su potezi kao kućni pritvor bili nepotrebni i najverovatnije kontraproduktivni.

    Dapače, sva je prilika da je mali putujući cirkus Aleksandra Vučića koji je gostovao po celoj Srbiji bio najveći vektor za širenje zaraze i da je najveća greška medicinske struke u Srbiji, najpre neurologa i psihijatara, to što predsednik Vučić, premijerka Brnabić, i većina ministara nisu hospitalizovani protiv svoje volje prvim oportunim trenutkom.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.