Jovanović: Svim silama žele da sklone Milovanovića, neko iz tužilaštva opstruiše

Ostavite komentar


  1. Advokatska ( udbaska mafija ) je uzela velike pare unapred iz tih razloga se opstruse ovaj postupak paljenja kuce.
    Od narucioca pozara mnogo opasniji kriminalci su izrodi iz udbasko advokatske mafije koji ce uskoro svi biti prozvani po krimi minulom radu.
    Upravo oni su uzeli velike pare od Miskovica a sudiji sada advokatu koji nema verovatno ni 40 kila – bacili su neku sicu jer covek malo jede. Ipak je na slucaju mega lopova tajkuna
    Miskovica “ stekao“ pare da otvori advokatsku kancelariju. Umesto da odredi Misku pritvor jer sporni porez nesporno PLATIO NIJE sudija mu je vratio pasos pa je Misko odleteo za London da zavara tragove ukradenih para od drzave Srbije i njenih gradjana koje je iskonvertovao u razne valute i HOV na London stock exchange u londonskom sitiju.
    Tako kvazi sudije po Srbiji kolju vola zbog kilo mesa dok se udbasi goje.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.