Kada su Danas i N1 nazvali Vučića izdajnikom?

Još jedan deo teksta iz nemačkog dnevnika Frankfurter algemajne cajtung

Ostavite komentar


    1. Lopov viče držte lopova je rečenica koja najbolje opisuje ovu vlast i predsednika na čelu. Plus narcizam do krajnjih granica da je to teška bolest.

  1. Ja ne znam kome vise nije jasno da Vucic jedno prica a sasvim druge stvari sprovodi u delo . On I nije za EU

  2. Samo posredno sa ovim clankom: kad misli vlast da objavi koliku platu ima VECINA zaposlenih, a da se ne barata sa ovom prostom aritmetickom sredinom (koja se, uzgred, izracunava na osnovu neki tajnih podataka)?

  3. Eeee, …umesto da cipuljickom ‘Bravaru’ zapevate, „Druze Aco mi ti se kunemo!“ kao Informer i Pink, i objavljujete iskljucivo njegove botove u komentarima, vi objavljujete i ovakve kao sto sam ja, zadrte obozavaoce debilnog Navijackog Vodje i iskompleksiranog Spasioca Srbije, … pa on misli da se vi to sa mnom slazete?!

  4. Dovoljno je da vidite Vučićev CV pa da shvatite ko i kakav komanduje Srbijom!

  5. Vučić nije ni za Srbiju jer je vodi u totalnu propast, koje smo mi ovce za šišanje.

  6. Srbija ovakva i sa ovom kriminalnom vlašću, na čelu sa A. V. nije za nigde. Ali osioni svetski moćnici ne sekiraju se mnogo za to, gde je Srbija pristala, već da li radi u njihovom interesu (mislim na sve velesiledžije, od Rusije, Kine,preko Nemačke, Franciske, V. Britanije do Amerike). Interesi Srbije su za njih nebitni, a za naše nesposobne, korumpirane, nepoštene poitičare, još manje. Idealna kombinacija za upropašćavanje jedne države i naroda. Da su se naši političari, već u devedesetim (početkom) opredelili za zapadne sile (neuporedivo jače i uticajnije, pogotovu u to vreme), do sada bi smo uveliko bili u NATO-u i EU i naša privreda bi imala šansu da napreduje (slično kao Češka, Slovačka ili Slovenija), ovako, „napredovali“ su samo vlastodršci (i pripadajući podrepaši) a zemlja se urušavala sve više. Posle kratkotrajnig poboljašanja (dolaskom DOS-a sa Z. Đinđićem na čelu) počele su da se vraćaju stare snage na političku scenu i danas imamo ovo čudo od mafije na vlasti, sa nasposobnim ali opasnim i beskrupuloznim vođom na čelu. Da bi se stanje promenilo (narod osvestio) potrebno je mnogo vremena a pomoć sa strane neće doći jer svima odgovara bedna Srbija, takva se najlaše pljačka.

  7. Zanimlhivo, setio se FAZ sada pred Brlin da upozori na Vučićevu neiskrenost! Ionako je šupalj pa dodaju još jednu rupu, medije, koji se najviše vide! Ibole! I poruka, ako ne podpiše ono što je obećao ovo je jedan od puteva na političko smetlište!

  8. Niko nije rekao da je on izdajnik, ali je on rekao mnogima.
    Treba ga razumeti.Zna on šta mnogi misle o njemu.

  9. Ako provere 5-6 vucicevih izjava i oni ce shvatiti, kao i mi u srbiji, da se radi o patoloskom lazovu.

  10. Pa sta je cudno?
    To su isti vadikali iz 90. godina. Nikad oni nisu bili za modernu Srbiju i Srbiju koja ce biti sa najmanjom ekonomskom razlikom medju stanovnicima. Namerno se ide na to da naprave mali sloj bogatih koji ce da vlada, a da zbog jeftine radne snage otera sto vise Srba iz zemlje kako bi doveli sirijce i druge jadnike sa ratnih podrucja da rade za njih.
    Nas narod vise za njih nece da radi. Kakva Kina i Rusija, Amerika je zakon za ceo svet, ostalo su samo
    izmisljanja…

  11. Svašta. Da bi neko bio izdajnik, morao bi da veruje u nešto veće od sebe.

  12. Nismo čitali da GA je neko nazivao izdajnikom.Jesmo čitali da nije mudar,,nego lukav – i To nije direktno rečeno,ali je evidentno.Izmedju mudrosti i lukavosti se nemože staviti znak jednakosti.Lukavost je uvek bila poštapalica onih koji neznaju

  13. Nikada list Danas niti N1 nisu Vučića nazvali izdajnikom.To su profesionaci koji prenose sliku koju su videli i reči koje su čuli ,a ostavljaju čitaocu da sam zaključuje.Nemojte nedužne napadati.Evropksu ekonomsku zajednicu je osnovalo Ministarstvo Hitlera 1938 i njen predlagal je 1958 god bio Predsednik tog društva,a na istim dokumnetima je osnovana EU to mi koji smo oko 50 god u Spoljnoj trgovini znamo.Ali diplomatija je uvek bila iseći tortu na jednake delove i da svaka zvanica misli da je dobila najveće parče.Ovde je reč o mudrosti Našeg gos.,gde se ne sitiče,nego se vidi da je reč o lukavosti,a ona je poštapalica onih koji neznaju- Lenjin je rekao glupavih,ja taj izraz neću da korisitim,jer on obuhvata više.Nije politika i diplatomatija isto.Politika se uči na ulicu,stiroporu u kafani,a diplamatija u školi u skamiji.Ni Tito nikada nije rekao Četnicima i Ustšama da su fašisti,več Saradnici Okupatora i Neučesnici NOB-a.A kod Ovog paušalne,lične izjave itd…..Živeo List Danas i N1 i Veliko poštovanje i svaka čast na snazi i volji da to izdržite- eto mi matori sa 50 god nekog radnog staža šaljemo srdčane pozdrave i živimo u nadi da istarajete

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.