„Od 1998. ‘zavlače’ nas svi u državi. Ali, mi ne odustajemo od istine“: Ni posle 25 godina ne zna se ko stoji iza ubistva mladića u kafiću „Panda“

Ostavite komentar


  1. Isravka: Jovica Stanišić je smenjen oktobra 1998, što ne menja suštinu – odgovoran je Rade Marković (koji se ne pominje u tekstu) ?!

  2. BOZE SACUVAJ,
    TAKVOG PRIMITIVNOG PREDSEDNIKA,
    KAO AKEKSANDRA VUCICA,
    U ISTORIJI SRBIJE,
    NISMO IZABRALI!!
    PRIMITIVAN,
    ZLOBAN,
    LAZOV,
    LOPOV,
    UBICA,
    MRZITELJ SRPSKOGA NARODA!
    SMANJIO NAS JE ZA NAJMANJE,
    3 MILIONA!
    POUBIJAO DECU,
    UBICE NAS SVE,
    A JOS UVEK JE TU I
    BIRAMO GA!!

    17.12.2023.
    SVI NA IZBORE!
    OSLOBODIMO SE,
    NEPOMJANIKA!
    AMIN!

  3. Uz sve razumevanje za bol roditelja zbog izgubljenog deteta, ovu izjavu ne mogu da rarumem: „Mi smo samo starija generacija koja drugačije razmišlja i razume kad je država u teškoćama…“. Koliko god da je „drzava u teskocama“, neoprostivo je cutanje i (jos gore) manipulisanje informacijama od strane drzave – pocev od onog na vrhu, naravno. Zar ne shvatate da nas, pricom o „drzavi u teskocama“ non-stop drze u stanju ugrozenosti, straha i beznadja. Ne postoje „teskoce“ koje smeju da zaustave isterivanje istine na videlo kada su takvi zlocini u pitanju. Ako se to shvati onda je jasno gde leze „teskoce u drzavi“.

  4. Interesantno,da su i novinari „Danasa“ podlegli tabloidnom filozofiranju o navodnom nagađanju ko je zloćin uradio. Pa iole pismen čovek sabira dva i dva i dolazi do nepobitne činjenice kome je u tom momentu išlo u prilog da uradi ovakvo zverstvo.
    Žalosno je da porodice ubijene mladosti treba da mole državne organe,a naročito predsednika države,da otkriju sudu ono što im je građanska dužnost. Ovakvie tajne kruže po svim delovima bivše zemlje jer se štite ubice i nalogodavci. Ovaj list čitam od datuma njegova izlaska i u konkretnom slučaju ne vidim istraživačko novinarstvo,a podsećanjem na zločin i saopštavanjem nikakvih novosti ,sebe dovodi u grupu glasila “ rekla kkazala“.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.