Kako detetu objasniti Prajd: Novinar iz Novog Sada objavio „vodič“ za roditelje

Ostavite komentar


  1. Kakva glupost! Dete sve normalno rezonuje a kao roditelj objašnjava da je nenormalno normalno?!

  2. Tekst obiluje zakljucivanjima koji imaju svrhu davanja nekih nategnutih “logickih“ objasnjenja koja se ticu konkretnih pitanja bez sire i sveobuhvatnije vrednosti. Kao da se nastojalo dati objasnjenja po svaku cenu da bi se nekome nametnula.

  3. Moje dete sam vodio na paradu kad je imalo sest godina i na pitanje ko su ti setaci i cemu tolika policija objasnio sam mu da je to gomila bolesnih teta i cika i da je policija tu da bi nas sacuvala od njih jer je to prelazna bolest……danas sam miran, dete mi je normalno bar po tom pitanju…

  4. Kakva glupost, kakava glupa opravdanja, kako glup tekst i objasnjenje. Normalno je da oni sklapaju brakove i usvajaju decu.

  5. Sramotan i izvestacen tekst. Na normalna pitanja se odgovara filozofskim odgovorom. Na razgovoru za posao da li ga iko pita da li je gej ili s kim spava kod kuce? Znam mnogo homoseksualaca i svi su redom protiv paradiranja, i nikome nista ne fali

  6. Novinarsto je definitivno umrlo, ako je uopšte ikada i postojalo, kao Informer i Alo ubeđivanje u neku nazovi ideologiju ili praćenje iste. Licemerje u abnormalnim količinama i nažalost ovo nema nikakve veze sa nečijim pravima, klasična propaganda.

  7. Bravo, to je to! Sve ostalo su pokusaju patrijarhalne vecine da nametne svoju volju raznim manjinama (da li seksualnim, ili ideoloskim, religioznim itd).

  8. Da taj pametan, savremen otac zna koje kriterijume treba da ispuni normalan par da bi usvojio dete ne bi sigurno lupetao i nama objašnjavao šta je prirodno, a šta ne.

  9. Citanje teksta je najvece gubljenje vremena.
    Odgovori su kao iz Top liste nadrealista.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.