Kako je TV Tanjug „vaskrsao“ jednu od najomraženijih javnih ličnosti u poslednjih 20 godina

Urednik informativnog programa RTS-a za vreme bombardovanja počeo da vodi jutarnji program na novoformiranoj televiziji

Ostavite komentar


  1. Komrakov je kriv što je NATO bombardovao televiziju i pobio zaposlene, a kineski ambasador je kriv što mu je NATO bombardovao ambasadu i pobio novinare.

  2. Povratak u 90-te uveliko traje.
    Pink scena – tajkuni, starlete, krimosi, huligani.
    Dream team i kapiten tzv.Najbolji student PF.

  3. Nije pitanje otkud Komrakov na TV Tanjug. Pitanje je šta će tu i s njim Ostojić.

  4. Komrakov je kriv jer je krajnje neprofesionalno radio posao. Ima nas pa se sećamo 90-tih!!!!

  5. Eeeeeee ostojiću ostojiću,“ perjanico“ GSS-a ! Šta ti „to“ treba ??

  6. Pitanje je Komrakove savesti, ali i jedne ženske osobe koju je sin na vreme diskretno izvukao iz zgrade i spasio od bombardovanja.A Ostojić, neka mu je na čast, od GSS i LDP časna osta samo Vesna Pešić.

  7. @G.Grandoje. Primećeni su vaši komentari kao nevešta zamena teza, mešanje ,,baba i žaba,, , a izgledaju kao da nešto znače.

  8. Komrakov, nema „Ko“ u tom, povampirenom Tanjugu!!! Nego, Zorane, objasnite Vi nama o čemu se tu radi!??? Ali, iskreno i istinito!!! Zašto bih ja lupao glavu???…

  9. Televizija K1 ,koja prenosi jutarnji program TV TANJUG,konkuriše za nacionalnu frekvenciju. I ako jako volim njihove emisije nije mi jasno kako to misle da zasluže ako leti imaju prekid programa od dva meseca i zimi od mesec dana (čitav kanuar).Prikazivanje repriza nije program. Na postavljeno pitanje šta se događa od uredništva sam dobio odgovor da je sad leto i da sa redovnom šemom nastavljaju 5.9.

  10. Užasnuo sam se kada sam ih video, a shvatio da zajedno vode program. Mislio sam da gostuju. Nema gore kombinacije, čak je i Pink zadruga koju ne gledam, verujem interesantnija od Ostojića, iako je Komrakov novinar, nije mu mesto pored Ostojića. Možda da pojedinačno vode deo programa, ali videti ih zajedno, to je najgori košmar gledalaca u Srbiji. Nema goreg voditeljskog para na TV.

  11. Ako neprijatelj najavi bombardovanje neke vojne jedinece, da li treba komandant te jedinice da napusti položaj da mu ne bi sudili jer je prilikom suprotsavljanja neprijatelju poginuo vojnik. Tada (i sada) se vodio informativni rat i ti novinari su poginuli jer se nisu povukli pred neprijateljem…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.