Kako su društvene mreže prenosile izlazak studenata na ulice?

"Ne damo domove"

Ostavite komentar


    1. A zasto studenti ne idu rodnim kucama, preko leta. Roditelji i porodice i rado ocekuju … Bar se nadam da vole mesta i ljude odakle su potekli…

  1. Koliko se može zaključiti studentima ne smeta nakaradan sistem u kojem žive, nego su se bazirali samo na problem domova i roka!? Da ne bude zabune, i ja imam studenta smeštenog u dom.

  2. Mladost mora da se izbori za sebe .
    Zato Vas studenti pozdravljam …samo uporno..a mi stariji nekadašnji studenti ili ne…Ćemo…..SVI…Za. Vama .

  3. A zasto studenti ne idu rodnim kucama, preko leta. Roditelji i porodice i rado ocekuju … Bar se nadam da vole mesta i ljude odakle su potekli…

  4. To su studenti provincijalci, koji samo da budu u BGD-u, stide se svojih sela i gradica. Greska je bila sto su domove ponovo otvarali. A, ti studenti su trebali da sede kod svojih kuca, spremaju ispite i u BGD dodju da polazu. Zna se ko su ti “ studenti“ i ko im je mentor. Domove treba zatvoriri, ao oni neka setaju do mile volje. Pravi studenti ce da uce, a ovi ispolitizovani studenti, neka se sfrckaju po ulicama. Nismo zaboravili studente iz “ 1 od 5 miliona“, koji su tvrdili da je sve spontano, a sta je ispalo na kraju? priznala je, vodja protesta, da su ih predvodili i placali politicari, Djilas.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.