Kako Vučić koristi vanredna i redovna obraćanja javnosti?

Šta god da je povod konferencija kojima se ne zna tačan broj, scenario je uvek isti

Ostavite komentar


  1. Ko normalan i zdrave pameti može da ga sluša. Život ke suviše kratak da se troši na mediokritete, neradnike i lažne proroke.

  2. Ne znam da li ste gledali Zorana Radmilovića u predstavi Kralj Ibi. E tu predstavu mi danas svakodnevno gledamo ali ne u pozorištu već u stvarnom životu.

  3. Dajte malo o tom Vucicu, odavno nismo nista culi iz njegovih zlatosta a ni milog lika mu gledali nismo na fotogarfijama odavno. Umal da ga zaboravimo.

  4. Najpreciznije objašnjenje manipulatorskog načina upravljanja državom-svako ko je prisustvovao ovim nastupima predsednika države gubio je dragoceno vreme ili se napajao lažima.

  5. skinite sa prve vesti ovog mamlaza, djole je zasluzio da mu se ustupi najvazniji prostor portala.

  6. Dramatični uspesi zemlje koja je navikla na poraze,ali veliki vođa vodi zemlju u neslućene pobede koje se rečima nemogu opisati.

    Zato svakodnevno dramatičnim obraćanjima pokušava objasniti nešto što niko drugi razumeti ne može…

  7. Vreme filmova i glumaca je proslo.Doslo je vreme rijaliti-soua i igraca,amaterizma i improvizacije.Sledece vreme koje vec dolazi je vreme krimi-serija,droge i nasilja.Sve ovo je po tv programu.

  8. Конференцијама за штампу присуствују сви новинари који хоће, са оваквом или онаквом уређивачком политиком, и сви добијају одговор, свиђао им се или не. Политички представници опозиције никад не одговарају на питања која им се не свиђају делећи новинаре на оне који по њима то јесу или нису.

    1. Поштовани промашили сте тему, или нисте прочитали или нисте разумели текст, у сваком случају прочитајте још једном текст у целости.

    1. E moj prijatelju, ne bi verovao slici medijski izmanipulisanog naroda. Neverovatan je uticaj na određene slojeve društva i one koji provode više vremena pred ekranima naviknuti celog života da veruju dnevniku. Jedno je filtrirano društvo u tvom okruženju, a drugo prosek. Svi koji se kreću u samo jednom okruženju i nemaju kontakt „van kruga“ (naročito u vreme pandemije) misle da svi razmišljaju slično. Nažalost, prosečna slika je mnogo tužna!

      1. Kada uporedim šta i kako pišu opozicioni mediji ne mogu izvesti drugi zaključak osim da je na selu ista škola a razlika je u opozicioni manjku argumenata a višku fabrikovanih laži .

        1. Pismen među botovima. Manjak je jedino u tvom moralu i doprinosu društva jer koricu hleba dobijaš prikrivanjem pljačke državne kase i manipulisanjem po nalogu zlikovaca. Ne podržvam ni ovu „opoziciju“, ali tvoji poslodavci su u potpunosti uništili institucije, poverenje u njih, značaj ustava, sudstvo, kontrolu korupcije… sve ono što čini državu. Tužno je živeti u zemlji gde ne postoji poverenje u institucije i ljude koji je vode, gde se dobija plata za to što ti radiš.

    1. Tako je Boki legendo, ti si u tih 60%, ja nisam ali ti ne zavidim, ni tebi niti Vučiću. Tako su Srbi obožavali i Tita, a sećaš li se do čega je to dovelo?

  9. Koji su ovo likovi. Sve moj do mojega. Oni će da nekoga procenjuju. Kad su bili u mogućnosti da nešto kažu, samo dvosmisleno i uvijeno. Vučko. Majstore samo tako. Napred.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.