Kancelarija za KiM: Kosovska policija pretukla trojicu Srba kod Zubinog Potoka

Ostavite komentar


  1. Mislite da vam stvarno neko veruje u to sto pisete? Gde su slike? Kada se nesto desi to i objavite. Ne dizite i dalje tenzije.

  2. Maltretiranje srpskog naroda na KiM ne prestaje od strane kurtijevih terorista. Zverski pretuceni Srbi. Pokusavaju na sve nacine da zaplase i proteraju Srbe iz sopstvenih kuca.

  3. Ti ljudi zaista loše žive-između Kurtija i kriminalaca pod „zaštitom“ Srbije.A Srbija neće u NATO i EU a hoće u BRIKS.Posledice su vidljive,sada Kosovo,sutra Sandžak itd..

  4. Nije ih Tisa pretukla već zna se ko AV,ovi su ih pretukli ali ovaj će da dokrajči srpski narod na Kosmetu.

  5. @Ja

    Odradjujes burek, bote? Kakav dobijate kao honorar, sa sirom ili mesom? Ima i bonus baklave?

  6. @Maxa

    Evo jos jednog aljbanskog bota na burek pogon, bas ih ima veceras.

  7. @aljbanski botovi u akciji, neprocenjivo nisam bot pogotovo albanski, ali vidim da ti jesi od radikala i lazova, zato i jedes parizera i trijes ovaj narod mrznjom.

  8. Boža rade ono sto su Srbi njima radili ali oni rade u blazem obliku, bez smrti i hladnjaca, tako da mani se ti Amera i budalastina i pretnji.

  9. Prave Srbi istu grešku kao i mi iz Krajine.
    Treba da dođu u BG i naprave protest i barikade i lom ako treba. Beograd za svoj socijalni mir prodao krajinu, republiku srpsku,pa i Kosovo……..ja sam razočarani Srbin jer Beograd je sve samo ne srpski,i još glavni grad.
    Loša politika a još gori ljudi.

  10. @albakos

    Ma mnogo ste „jaki“, nejasno je zasto vec niste zamolili Ameriaknce i ostale da odu sa Kosova? Sta cekate?

  11. @ Slobodan
    Svoje „pametne“ savete zadrži za sebe. Sve je počelo od vaših balvana i blokada. Niste mogli sa Hrvatima, ne možete s nama, ne možete ni sa kim. Očigledno je problem u vama. Loša ste sorta. Primitivna, podmukla i zatucana. Uzgred, Beograd je duhom širi od vaših krajiških zabiti. Za građanina ne postoje kao kod vas: samo Srbi i svi ostali. Uzgred, ima nas starijih koji se sećamo kako ste bežali ’95, a još lažete da su vas „prognali“ (na srpskom „protetali“).

  12. Nekadašnji ministar propagande ostaje bez ideja za svoje laži, a botovi se upinju da ga nekako podrže. Koje gubljenje našeg vremena i živaca.

  13. Bolje da resava Kosovo kako zna i ume nego sto reklamira parizer i studentske tablete za ne spavanje.

  14. Tesko nama ostavljeni smo sami,ali Bog Gospod Isous Hristos i milos njegova nek nam je na pomoc.Ali dobro uvek pobedi zlo.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.