Kandidat za predsednika Srbije na udaru izvršitelja

Građani platili 270.000 dinara kazne za Milana Stamatovića, predsednika opštine Čajetina

Ostavite komentar


  1. Svakodnevni primer, da sistem vladanja podstiče i favorizuje podobne, nemoralne, bahate, drčne,…a ometa, sprečava (čini život "nemogućom misijom") vrednim, moralnim, spsobnim, nepodobnim…
    Pošto 2000 g nije bilo 6 oktobra i lustracije te naopake ideologije vladanja na duže staze stvari će dalje pogoršavati….
    već je sada evidetno (ko ne drži glavu u pesku) da se društveni haos uvećava, oni koji nešto znaju da rade i moralni su (žele da žive od svog rada) masovno našuštaju Srbiju….mi postajemo zemlja neukih, s lažnim diplomama, bahatih, drčnih, koji ne vide dalje od "svog nosa"….kvalitet života zato svakim danom opada…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.