Katastar reagovao na pisanje Vremena: Predstavnici određenih interesnih grupa nas svakodnevno provociraju 1Foto: rgz.gov.rs

Republički geodetski zavod reagovao je na tekst portala Vreme „Katastar se svađa na tviteru“, koji je Danas preneo, o načinu na koji RGZ komunicira sa građanima na društvenoj mreži X, pre svega novinarima, a sada je stigao odgovor Katastra u kojem tvrde da pojedine interesne grupe zloupotrebljavaju njihovu transparentnost.

„Poštovani građani, želimo da podsetimo da je Republički geodetski zavod otvorio zvaničan nalog na društvenoj mreži “X” kako bi ostvario neposredniju komunikaciju sa vama. Ovaj korak predstavlja našu posvećenost unapređenju dvosmerne komunikacije, pružajući vam pristup aktuelnim servisnim informacijama o našim uslugama na jednostavan način, istovremeno nam omogućavajući da efikasno odgovorimo na vaša pitanja i nedoumice“, naveo je RGZ.

Kako dodaju, jedan od osnovnih principa kojeg se drže u svom radu jeste transparentnost, zato što iskreno veruju da je transparentna komunikacija ključna za izgradnju poverenja građana prema njihovoj instituciji.

Ističu da su tu da građanima pruže sve potrebne informacije, bez obzira da li se radi o procedurama vezanim za katastar, upotrebi naših digitalnih usluga ili bilo kojoj drugoj temi koja ih nteresuje.

„Međutim, predstavnici određenih interesnih grupa, zloupotrebljavajući našu transparentnost na društvenoj mreži “X”, svakodnevno provociraju pokušavajući da nas uvuku u besmislene diskusije koje imaju „svađalački“ ton. Želimo da istaknemo da nećemo gubiti vreme odgovarajući na provokacije ili napade od strane ovakvih glasnogovornika interesnih grupa. Naš fokus je na vama, našim korisnicima, i na pružanju kvalitetne podrške i informacija koje su vam potrebne“, poručuje RGZ i dodaje:

„Vaša pitanja, sugestije i komentari su nam veoma važni. Uvek smo otvoreni za dijalog i saradnju. Zajedno možemo graditi bolju i transparentniju komunikaciju, koja će omogućiti efikasniju razmenu informacija i olakšati vaše poslovanje sa RGZ-om. Hvala vam na poverenju i podršci! Mi smo tu da vam pomognemo i podržimo vas u svim vašim potrebama i zahtevima“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari