Kazneno-popravni zavod u Nišu zaposliće 12 stražara, a Okružni zatvor u Leskovcu dvojicu 1Foto: Uprava za izvršenje krivičnih sankcija Služba za obezbeđenje

Uprava za izvršenje krivičnih sankcija raspisala je danas konkurs za prijem u stalni radni odnos 12 pripadnika Službe za obezbeđenje u Кazneno-popravnom zavodu u Nišu i dva u Okružnom zatvoru u Leskovcu, saopštili su iz Ministarstva pravde.

Naveli su da je u Okružnom zatvoru u Leskovcu 2020. godine izgrađen moderan kompleks za smeštaj 200 osoba lišenih slobode, u skladu sa svim standardima Evropske unije i Saveta Evrope.

„Konkurs je objavljen na internet adresi Ministarstva pravde www.mpravde.gov.rs, portalu e-uprave i Nacionalne službe za zapošljavanje, kao i u listu „Poslovi“, istakli su u saopštenju iz Ministarstva pravde.

Naglasili su da rok za podnošenje prijava zainteresovanih kandidata počinje u četvrtak, 30. novembra i traje do 14. decembra 2023. godine.

„U toku je konkurs za prijem u stalni radni odnos 25 pripadnika Službe za obezbeđenje u KPZ u Beogradu, jednom od najsavremenijih zavoda u zemlji. Uprava za izvršenje krivičnih sankcija zaposlila je 532 pripadnika Službe za obezbeđenje u više zavoda u Srbiji od 2020. godine“, navedeno je u saopštenju.

U stalni radni odnos primljeno je 127 komandira pripravnika u novom KPZ u Kragujevcu, koji je počeo sa radom 15. novembra prošle godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari