Kesić: Vučićeve reči su „snažno odjeknule“ jer je u praznoj sali dobra akustika

Povodom tabloidnih hvalospeva o govoru predsednika Srbije u Glazgovu, kojim je „oduvao zapad“ i „isprozivao svetske lidere“

Ostavite komentar


  1. Ha ha…pa poznata nam je njegova ,,hrabrost,,!
    Svaki dan je ispoljava pred zamišljenim neprijateljem!

  2. Nekada je Kesić bio zanimljiv , danas se vidi da daje izjave po nalogu , što ne komentariše Djilasa ili Mariniku ?! Ne sme !!! Gde na gazdu da udari !

  3. Oduvao ih covek u praznoj sobi, sa prenosom lokalnih tabloida cija relevantnost nije ni ekvivalent toalet papira, vec sredstva za podmetanje pri ciscenju krompira.

  4. Da li se stvarno Kesic pravu glup da bi bio smesan ili zaista veruje da niko od delegata nije pratio obracanje…?!

  5. Kesic kada je bio na B92,imao je slobodu u „zatvorenim“ medijima,pa je sve teme na svoj nacin komentarisao,sto je i privlačilo ljude da ga gledaju. Sada u „slobodnim“medijima samo humor,anti humor ka Vučiću i SNS,šteta što je to tako.

  6. Sala je bila prazna, jer su se svetski lideri uplašili od prozivanja, pa su na vreme pobegli.

  7. Nije to nista novo, on to stalno radi, slicno je tako bilo i u Americi, a onda ga je ruskinja isprozivala najstrasnije! Videlo se sta misle o njemu na proslavi dana pobede ili primirja ne secam se tacno sa mestom za sedenje! Prosto me je sramota da ga gledam!

  8. Tesko je prihvatiti surovu istinu. Pogledajte po svetskim istrazivanjima gde smo. Gde i u cemu zivimo. Vise demokratije ima u Severnoj Koreji a nivo Belorusije mozemo da sanjamo. Prvi smo po zagadjenju vazduha u svetu veoma cesto i ako to nismo bili dok Kinezi nisu dosli. Prvi smo i po umiranju od korone na 1000 stanovnika isto tako cesto. Preuzimamo uskoro i od BiH uskoro prvo mesto po bezanju iz zemlje. Tuzno, upropasceni smo!

  9. Razmisljam da tuzim Kesica za povredu autorskih prava zato sto sam jos kod objavljivanja rezultata predsednickih izbora rekao da je vucic predsednik sns-a , a da ne moze biti moj predsednik niti predsednik Srbije. (P.S. podrazumeva se da sns i vucic ne zasluzuju ni veliko slovo.)

  10. Bravo za Kesica. Odavno me je stamota sto me ovakav covek predstavlja u svetu kao predsednik. Taj osecaj srama krece od prethodnog predsednika. Toliki blam od dva predsednika ni jedna drzava u Evropi nije dozivela.

  11. Tako je! Vučić je samo predsednik svoje stranke i kao takav nema pravo da bude na čelu drzave. Dosta vise sa ispiranjem mozga tipa uradili smo puteve,mostove,pruge kad vecina stanovnistva to nece u zivotu koristiti,niti ima novca za putovanja. Daj ti nama zemljace standard,zajebi prazne price. Najgori smo u svemu,kako neko rece u komentarima,i svi nas preziru zbog strahovlade i jednoumlja. Kupuje penzose koji nit vide nit cuju,sa jednom nogom u grobu,i naravno da razmislja taj penzioner,ma samo da imam sta da jedem,a ne gleda u buducnost i ne pita se kako mu zive deca i unuci. Ma fuj. Zna on vrlo dobro da se zgadio narodu nego se pravi lud i zeli da bude dozivotni marsal. Ali tesko ce mu to uspeti jer ce se valjda i ovaj narod opametiti inace je bolje da opici jedna kometa i laku noc..

  12. Vidim da su se i ovde sjatili botovi. Steta.
    Upropaste svaki sajt svojim kokodakanjem slavopojki vodji.

  13. KESICU CARE I KRALJU’ SVAKA TI SE POZLATILA I SAMO NASTAVI U TOM DUHU’ ODUSEVLJAVAS ME SVAKI PUT SVAKOM IZGOVORENOM REECENICOM’ PREPAMETAN SI A BOGAMI I VRLO ZGODAN. SVAKA TI CAST ZIV I ZDRAV NAM BIO

  14. Ne smeta to njemu. Njemu smeta samo kad ga neko prekida.
    On je navikao na monologe.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.