Kisić o zapošljavanju u Er Srbiji: Navedena dama nije moja rođaka

Ostavite komentar


  1. Informacije: sa tvitera, fejsbuka, Milovan Brkić – otac srpkog/jugoslovenskog Tabloida, Marinika Tepić – krtice iz policije i tužilaštva… Više ni u vremensku prognozu ne mogu verovati, jer nije isto da li je (moguća kiša) ili (kišan dan), a samo se kaže očekuje se kiša.

  2. Nikako ne kapiram šta je strašno i ako joj je rođaka. Trebaju li rođaci ministara da rade samo u Gradskoj čistoći?

  3. A sta misliite kako ovaj rezim opstajre ovoliko dugu.Vrlo prosto : Birokratizovana I korukpirana drzava, stranacko I rodbinsko zaposljavanje I napredovanje, penzioneri pasivni I podkupljeni I to je glasacka vecina.Sve jasno.

  4. Kao što ni njen brat nije direktor u firmi Nites… Ova bre slaže a da ne trepne. Toliko je ova persona obrukala Bileću, da deset Tijana Bošković to ne mogu da isprave.

  5. Laze, cim zine. Na lazima se probila, na lazima opstaje. Takve je i saradnike oko sebe skupila. Brine o porodici a svoju je rasturila… Jadni li su oni koji joj poveruju

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.