U Stejpls centru derbi meč u noći između srede i četvrtka pripao je Los Anđeles Klipersima, koji su sa 111:103 bili bolji od Oklahome.

Blejk Grifin najviše je doprineo prekidu serije gostujućeg tima od četiri uzastopne pobede sa 22 poena, 12 skokova i sedam asistencija, pratio ga je Džamal Kroford „sa klupe“ upisavši 20 poena, a Kris Pol je imao 16 asistencija uz dva poena manje i sedam ostvarenih skokova. Tanderse je sa druge strane predvodio Kevin Durent sa 33 poena i deset asistencija, dok je Rasel Vestbruk ubacio 19. Pred kraj poluvremena u borbi za loptu došlo je do koškanja Blejka Grifina i Serža Ibake, a u celu priču uključili su se njihovi saigrači, dok se Met Barnes zamalo potukao sa Ibakom. Njih dvojica su isključeni, a Grifin je zaradio tehničku grešku.

U drugom nastupu za Milvoki Miroslav Raduljica upisao je prve poene u NBA ligi. Za šest minuta nastupa pogodio je jedini šut i upisao skok, a Baksi su u gostima poraženi od Orlanda sa 94:91. U poraženom timu istakao se O Džej Mejo sa 25 poena, dok je sa druge strane dominirao Aron Afalo sa rekordom karijere upisavši 36 poena, a Crnogorac Nikola Vučević nastavio je sa dobrim partijama, ubacio je 17 poena i postavio konačan rezultat u poslednjim sekundama meča.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari