Ko je Boško Savković, novinar uhapšen zbog lutke Aleksandra Vučića?

Ostavite komentar


  1. Zbog lutke su osuđeni navijači partizana, a svi znamo da nije zbog lutke, već zbog poruke…aršini da budu isti za sve

  2. Da Boga da mi, gospodine Savkovicu, po Suncu hodili!!!!!!
    Sve najbolje za vas!!!!!!!

  3. Veliki naklon za g. Savkovića…zajedno do slobode za srblje i sve građane naše napaćene i silovane Srbije!

  4. Bosko Savkovic je, pre svega, jedan gospodin, Beogradjanin i predstavnik istinskog gradjanskog i gradskog sloja!! Po takvim ljudima se nazivaju ulice i trgovi. Zvace se i po njemu, kad ili ako se Srbija oslobodi od „prve i druge Srbije“!!

  5. To je heroj, nas levičara, neokomunista, ateista, satanista…

  6. „Bosko Savkovic je, pre svega, jedan gospodin, Beogradjanin i predstavnik istinskog gradjanskog i gradskog sloja!! E baš se sa lutkom dokazao,pa kojeg su sloja:Jovan Cvijić,Vuk Karađić,Desanka Maksimović,Dositej Obradović,Ljubomir Nenadović,Nikola Tesla,Crnjanski,Ljubiša Ršumović,Pupin,Patrijar Pavle,svi građanskog i gradskog soja iz Beograda.Nemojte da pričate u ime pravih beograđana ,prava gospoda su retkost,živim van Beograda ali mi je najomiljeniji grad jer sam tu provela najlepši deo svoje mladosti i nemoj više da delite građane.Beograd je sa svojim građanima najšireg srca i za sve je raširio ruke

  7. Nikola Kalabiću geometre iz Valjeva,izgleda da je vaš naklon dotičnom toliki, jer ste vi iz Republičkog Zavoda najviše oštećeni, jer vam je sadašnja vlast ukinula STIMULACIJU za nerad!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.