Koluviji skinuta nanogica, zamenjena merom zabrane napuštanja boravišta

Ostavite komentar


  1. Kad je to kriminal postao drzavni posao? Marihuana BIA i VOA honorar? DB dilovao sa krimosima, da li to znaci da je samo OZN-a bila prava.

  2. Jeste, a Bata će da ga „nadzire“! Ma, nema frke! I, javljaće nadležnom „inspektoru“!

  3. Uhapsiše dečka pre koji mesec za gram kanabisa koji je legalno kupio na trafici, a lika u rangu Eskobara, pustili na slobodu. Šta reći?

  4. I onda neka zaludni pravdaju ovu snosovsku bandu kako oni nemaju veze sa koluvijom…pa brinu o njemu kao o bebi…ako ova pošast opstane na vlasti eto ga za nekog ministra ili bar državnog sekretara.

  5. ovim radnicima policije samo podrška i podrška da istraju i da pobede ,zlo , kojim su izloženi..ljudi samo profesionalno dalje dalje, sve ce to da se polako poslaze onako kako i treba i da svi dobiju ono što im pripada robije, nego bilo bi dobro i da se za ovo zauzmu i kolege van zemlje, policije evrope i sveta i da se oni zauzmu za vas i da oni vam pošalju svoje advokate da vam budu podrška..samo napred ljudi….,,a ovo dozvoljavanje da se ovaj šetka je dno..dno., umesto da je u ćeliji..on eto uživa uživa …

  6. Ni u carstvima kartela droge u Juznoj Americi vlast i sudstvo nisu ovoliko korumpirani.

  7. Toliko je svedočenje inspektora bilo optužujuće da je Sud ublažio mere Koluviji. Ta ajte molim vas.

  8. 5 tona manje od 5 grama za koje pokrecu postupke protiv onih koji poseduju tih 5 grama, i bivaju osudjeni. Ne razumem, ali i sto bi!

  9. Tajkunski mediji su Đilasove i Šolakove fabrike laži zadužene za svakodnevne napade na vlast. U tu svrhu služe i ove njihove laži u vezi sa Jovanjicom.

  10. jel sad moze bezbedno da nastavi sa poslom, bez ometanja i maltretiranja…

  11. Izgleda da je sud pogrešio što vas nije pitao da li da se Koluviji skine nanogica.

  12. A za vas je konervzacija kada čovek čestita dan BIA, a ovaj mu dogovori sa jednom rečju, hvala.

  13. Pa valjda znate da optuženi na sudu može da se brani i lažima, ako misli daće mu to pomoći da dokaže da nije kriv. Na sudu je da utvrdi šta je istina, a šta nije i oko toga ne bi trebalo voditi polemiku.

  14. Нормално, привредницима треба омогућити да раде, ево сада је потписан уговор са Кином о извозу пољопривредних производа.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.