Kome mladi u Srbiji najviše veruju: Na skali od 1 do 5 samo jedna javna ličnost dobila ocenu preko 2,5

Istraživanje Krovne ogranizacije mladih

Ostavite komentar


  1. Vlast Srbije nwma prioritet mladih ni njihovi problemi pre sveha kad je u šitanju zaposlenje, samo oni mladi koji su bliski vlascu su privilegovani ima i poslanoka, ali samo o i koji su zavrsili Vucuceve skole sns ispiranje mozga, postaju bahati, glasni sukobljavaju se sa neistomisljenicima kao primer Nevene Djuric vakda bese koja se usilila naucila napamet kako da napada opoziciju i odusevila cezara takvih mladih spremni da tako rade su 0,001% mladi zele da idu u inostranstvo gdenikonece fa ih proziva za koga ce da glasajuuu i ne vracaju se jednog dana ova zemčja ce ostati zemčka staraca nje daleko

  2. Zašto bi iko imao poverenje u vojsku i/ili crkvu i šta to znači?
    Da je dogma istinita ili da će sveštenik obaviti obred valjano?
    Da smo sigurni od spoljnih opasnosti ili da oružje neće biti upotrebljeno protiv nas?

    Ustvari radi se o postojanosti autoritarnih društvenih obrazaca koji najverniji prikaz imaju u hijerarhijskim i dogmatskim organizacijama.

  3. Eto kako smo napredovali u poslednjih 10 godina. Sa uzasnog (AV) an jedinog koji je gori od njega (Porfirije).

  4. Pametniji su barem od roditelja koji i dalje veruju Pink-u, RTS-u ili N1. Ima nade.

  5. Ne veruju u medije, a po rezultatima izgleda da su pod potpunim uticajem medija ! To se vidi po padu poverenja u EU put. Dobro neko reče, ako nam je ovakva omladina, nagrabusismo !

  6. Svaki dan se šeta,jer imam dosta godina.Nisam video niti jednog anketa.Verovatno idu po kafićima posle 22 sata pa do 04.Samo tako,pa su ankete pouzdane.

  7. Koga interesuju mladi I njihova perspektiva ? Pa u Vladi 3/4 ministara nema decu a njih polovina nije u braku !? Kakva se poruka salje mladima ?

  8. Dakle ne podrzavaju evropski put Srbije ali zato planiraju da se isele u EU. Nece sluzenje vojnog roka ali bi za vracanje Kosova vojnim putem ako treba. Svaka cast mladima koji umeju da misle ali kod dobrog dela omladine je potpina zbrka u glavi.
    .

  9. Pa znamo kako se ti obrasci popunjavaju onlajn.
    Najblaze receno, odokativno
    Ajde nesto da lupim.
    Pola od toga treba baciti u bunar.

  10. Vucicu verujem -100%,Brnobabicki isto,Dacicu 50-50,gwnwralno SNS i ostali -100000%..I jos jednoj stvari ne verujem nikad,vremenska prognoza,kad kazu suncano obavezno ponesem kisoobran..

  11. Porazno- najviše poverenja u patrijarja koji ne sankcioniše pedofiliju medju sveštenicima SPC.

  12. Vucic, Dacic, Porfirije…. bar su dobili po neki poen, oni iz opozicije ni toliko, nula poena! A onih 57% za jakog lidera samo mogu da razgale Vucica i da mu poruce da nastavi jos jace da napreduje u svim pravcima i u svakom pogledu.

  13. Mladi treba da veruju sebi i u sebe. Idoli im ne trebaju. Postoje samo sebični, materijalni interesi upravo tih navedenih „ličnosti“. Nažalost, patrijarh je pokazao da je dobar političar i grabljivac novca iz budžeta građana za crkvu! Dok sirotinja gladuje, oni podižu crkve i manastire. Vernik može da se pomoli gde god, „Bog je i u kamenu ili ispod kamena!“ Vernik je svaki čovek koji veruje u dobro, makar se deklarisao kao ateista! Ovde je uništeno apsolutno sve! Najviše ono što je besplatno: ljubav, tolerancija, poštenje, lepa reč, iskrenost! Ko u ovo ne veruje, njega interesuje isključivo materijalno, i sve su alaviji i alaviji, to nema granica, niti bilo kakvih obzira!

  14. Kad ljudi izgube poverenje u realan zivot pocinju da veruju u nerealan.Mladi ustanite…

  15. 70% mladih bi da zivi u zapadnoj Evropi, ali vecina mladih ne podrzava ulazak srbije u evropsku uniju! Eto paradoksa, iliti samo gomila glupih ljudi!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.