Kon: Jako me brinu masovni javni skupovi, to su pouzdana mesta za prenošenje virusa

Ostavite komentar


  1. To su oni koji su slusaju Vaseg Kolegu Nestorovica. Masovno okupljanje/masovni imunitet!!

  2. Obaveznost nosenja maski samo ako se umesto besplatnih zastava budu delile besplatne maske.
    Masovno okupljanje bilo koje vrste je posledica nesvesnosti rizika.
    A svesnost se postize edukacijom, edukacijom, edukacijom.
    I informisanoscu, informisanoscu, informisanoscu.
    Uz pretpostavku poverenja, poverenja, poverenja u edukatore i medije.
    Bez trpanja nekompetentnih mirodjija u svaku corbu.

  3. Prvo,skinite tu masku sa vrata,ostaviće vam pruge po vratu..kad je već ne nosite.Šta glumite?Pa doktore Konj,ako nemožete da to zakonom zaustavite i zabranite a stručnjaci se sa vama slažu,onda nemojte džabe palamuditi kao na pijaci!Svaki dan neka nova glupost,konstantno neko plašenje naroda,kako nas samo vlast može spasiti i niko drugi,borba protiv neprijatelja..banalije..Znamo da bi vi svi voleli da vas ubace u neki rijaliti,od vas do precednika!Pa da se tamo proseravate do mile volje.Srbija ima veći problem od korone a to je bolestan um,obraz nam je kao đon..dotakli smo moralno dno!Jer da nismo,ni vi nebi bili na vlasti,šlihtare i prodane duše!Srbiji se ne piše dobro.Svakodnevno kroz razne medije pokušavam da upozorim na ekonomski kolaps koji nam uskoro sledi jer dnevno gubimo preko 150 ljudi,što od bele kuge što od bežanja u inostranstvo od naprednog blagostanja!Sledeće godine je popis,onda ćete se kao šokirati pa opet po starom?Nemamo više radničku klasu,za najosnovnije delatnosti i zanimanja bez kojih država ne može nemamo dovoljno ljudi.Jedna propala delatnost vuče tri za sobom..Ali u Srbiji igleda svi žele da budu glumci,omiljani zanat.Samo da se glumata!Srbivud..

  4. „..Jako me brinu masovni javni skupovi, to su pouzdana mesta za prenošenje virusa..“
    – Naknadna pamet g. Kona !
    – Da „neki“ od februara pa do polovne marta nisu mitingovali i skupljali potpise za „Kurtu i Murtu“, mozda se covid-19 ne bi prosirio po Srbiji.

  5. Citam redovno sve sto Dr Kon kaze vezano za epidemiju i smatram ga vrhunskim profesionalcem. Bojim se da ako ovako nastavi da proziva gradjane na odgovornost zbog okupljanja , ne bude degradiran sav njegov vrhunski rad do sada , jer sve ovo to mora i on da zna nema veze sa najvecim brojem gradjana , ovo su organizovana okupljanja. Zna se ko to moze da spreci ako u ovoj zemlji postoje institucije , a kazu da postoje , neka rade svoj posao. Dr Kon ne prozivajte nas vise pausalno mislim da time cak i kod onih najodgovornijih izazivate bes , jer to zaista posle svega sta smo prosli nije fer ponajamanje korektno. Penzioner sam starija sam od vas , covek sam discipline i pravde , ovo zaista, jos jednom ponavljam nema vise nikakvog smisla.

  6. Neće na nas iz Vršca, mi smo u Stup-ovim autobusima stavili predsednikovu sliku kao ikonu, ona nas štiti od svega. Nismo čak ni delili sendviče svako je pojeo svoj i popio svoju vodu.

  7. Kad ce ovaj drkon, ili konj da se skloni iz medija vise?? Jedna potpuna budala koja plasi narod od 2008 pa na dalje.. Vakcina 190e..hm..pitam se koliki je njegov tal.

    1. Inace, ako budete isli u inostranstvo. I do Crne Gore, placate i primate vakcinu o svom trosku 190eura..po osobi, da ne bude zabune.. Lep biznis

  8. dogovorite se vi sa vašim članovima štaba. Nestorović ovo podržava a vaša šefica brnabić organizuje tako da ili se usprotivite ili prestanite da glumatate više.

  9. Ti si bot. Maska nikad na mestu, a „svaki dan sam u kafiću na mom rođenom Dorćolu“. Botišeš za SNS jer te oni plaćaju. Širiš paniku, a to je izdajništvo. Ti si napravio širenje zaraze u redovima i zatvaranjem naroda. Nikad više karantin – svaki dan sve punije ulice protiv vas koji nas psihofizički satirete. Sakri se, amateru!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.