Kon upozorava na petocifrene brojeve novozaraženih, osuda zbog organizovanog dočeka Nove godine

Ostavite komentar


  1. Ne razumem sta Kon i ostali lekari traze u tzv kriznom stabu. Ako ih niko ne slusa, zasto iz njega ne istupe i svu odgovornost ne prepuste Vesicu, Brnabic i Kisic. Ovako samo ponizavaju i sebe i svoju profesiju.

  2. Pa zašto onda uvaženi Epidemiolog, iz moralnih razloga ne podnese ostavku, kao član kriznog štaba ? ? ?

  3. Vesicu, gde si? Hajde, komentarisi da Kon nije u pravu. Privreda mora da radi. Ponosan na 100 hiljada gostiju Beograda?

  4. Imali smo Prvi talas, Izborni talas, Delta talas, i sad predlazem da se ovaj sledeci nazove Noletov talas.

  5. Dosta bre više o koroni. Ko je bolestan nek ostane kući, ko je jako bolestan nek ide kod lekara, a ko umre neka ga sahrane.

    Vi ovako možete još 1000 godina da smarate sa tom koronom jer je postojala od pre čoveka a postojaće i kad čovek izumre. Samo stvarate paniku bez potrebe.

  6. Strašno! Krizni štab postoji, struka u njemu i niko ih ne zarezuje! Kisićka vedri i oblači! Treba joj Lekarska komora oduzeti diplomu i čestitati na divnim političkim poenima! Sramna je za profesiju, a i Srbiju!

  7. Strašno! Krizni štab postoji, struka u njemu i niko ih ne zarezuje! Kisićka vedri i oblači! Treba joj Lekarska komora oduzeti diplomu i čestitati na divnim političkim poenima! Sramna je za profesiju, a i Srbiju

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.