„Nešto su smandrljali nedefinisano preko radija o koroni“: Šta građani kažu o aktuelnoj situaciji u vezi sa kovidom

Ostavite komentar


  1. Ту се крије питање о фабрици вакцина која изгледа скупља прашину.Све друго је празна статистика.Фале ту озбиљни кадрови рекло би се. Шмјерт социјализму слобода демократији!❣️

  2. Kako god, u zdravstvenim ustanovama po ceo dan ponovo pod maskama. I to hirurškim za koje je potvrđen nizak stepen zaštite,a pogotovo posle 1 do 2 h nošenja kada se ovlaže od disanja i više nema ni trunke koristi od njih.

  3. Zar nije potvrdjeno da maske ne pružaju nikakvu zaštitu? Osim onima koji su na vlasti, i onima kojima nikada nije dosta novca pa ih „valjaju“ deset puta skuplje. A često su to zapravo bliski rodjaci. Da ne kažemo braća.

  4. прекид односа са америком решиће нас свих беда, што пре, то боље

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 10. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.