Kosovska policija pravi stanicu u Zubinom Potoku, postavljen natpis i zastave

Ostavite komentar


  1. Nista ne vazi u tudjoj zemlji nikakve illegalne nezakonite lazne kosovske policije sto ne postoje i da se silom vise u tudjoj zemlji ne provocirate niko nema prava da silom u tudjoj zemlji radi sta god zeli. to se nemoze dozvoliti to nikuda ne postoji !!!

  2. To zemljište je u državnom vlasništvu, a škola je korisnik tog zemljišta, tako da ako nešto treba da se radi, škola bi trebalo da bude obaveštena. Za nas nije sporno da se tu gradi bilo kakav objekat ako je to odluka nadležnih organa, ali smatramo da nije ni vreme ni mesto da se to radi sad kada je situacija napeta“, kaže Aleksandar Lazarević, direktor Osnovne škole „Jovan Cvijić Nemaju prava za nikakvih izgradnje za nista silom provociraju svega je illegalno i nista se ne uvazavaju samo provociraju nemaju nikakvih prava svega je to zlocin sto se nemoze vise dozvoliti gde to ima nemaju nikakvih prava !!!

  3. Policija je na kontejnerima postavila vrata i prozore, nastavivši sa uređenjem prilaza.
    Ne uvazavajuse nista to je provokacija i nemaju prava trebajuse svega skloniti sto jesu illegalni nezakoniti i ne vaze to je zlocin sto silom cine i to se nesme vise dozvoliti to nikuda nema niti postoji da sami silom rade sta god zele sto nikakvog prava u tudjim zemljama nemaju gde to ima trebajuse skloniti svega sto je illegalno jer nista ne vaze !!!
    U novim okolnostima a one traju godinu dana, u kojima Srba na severu Kosova nema u policiji, žitelji Zubinog Potoka ističu da su zabrinuti zbog novog koncentrisanja monoetničkog, albanskog sastava policije. Nista illegalne lazne policije nisu niti sta vaze niti se uvazavaju jesu lazne narod i srbija trebaju biti spremni u svemu. takose vise nemoze dozvoliti nikome nikakvih prava nemaju nego silom i provociraju !!!

Ostavite komentar


Društvo

REM prikriva kršenje zakona provladinih propagandista: Skoro pet meseci regulator ne objavljuje izborni monitoring Pinka, Hepija, Prve i B92 10

REM prikriva kršenje zakona provladinih propagandista: Skoro pet meseci regulator ne objavljuje izborni monitoring Pinka, Hepija, Prve i B92

Uveliko se približavaju novi lokalni izbori, u Beogradu i ponovljeni, a Regulatorno telo za elektronske medije (REM), zaduženo da prati da li televizije, one na nacionalnim frekvencijama ali i kablu, daju jednak prostor različitim kandidatima i listama u predizbornoj kampanji, još nije objavilo ceo izveštaj monitoringa iz decembra 2023. godine.

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.