Kragujevac raspisao konkurs za prijem dece u državne vrtiće 1Jedan od vrtića u Kragujevcu, Foto: https://pudjurdjevdan.edu.rs/

Predškolske ustanove “Nada Naumović” i “Đurđevdan” raspisale su javni konkurs za prijem dece na celodnevni boravak u predškolske ustanove čiji je osnivač grad Kragujevac za 2023/24 godinu.

Broj slobodnih mesta u PU “Đurđevdan” je 292, a u vrtićima PU “Nada Naumović” 247.

Zainteresovani roditelji, koji decu žele da upišu u neki od vrtića čiji je osnivač grad Kragujevac, mogu da predaju zahtev sa potrebnom dokumentacijom od ponedeljka, 13. marta. Konkurs traje do 3. aprila.

Dokumentacija se predaje lično u kancelariji broj 5, u ulici Prvoslava Stojanovića, br. 10, svakog radnog dana od 09:00 do 14:00 časova ili putem pošte na adrese predškolskih ustanova.

Zahtev se može podneti i elektronski na linku www.euprava.gov.rs.

Preliminarni Spisak primljene dece biće objavljen najkasnije do 13. maja posle bodovanja i rangiranja prijavljenih kandidata, a na osnovu predate dokumentacije.

Zahtev za prijem dece se može preuzeti na internet stranicama grada Kragujevca, predškolskih ustanova ili neposredno u kancelariji broj 5, u ulici Prvoslava Stojanovića, br. 10 u Kragujevcu.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari