KRIK: Jedna presuda od 95 uhapšenih

Ostavite komentar


  1. Danas saznam da je kod nas na lokalu poznati , osudjivani i dalje aktivni narko diler politicki aktivan u SNS-u!

  2. Pa da. Policija po politickim nalozima na brzinu radi krivicne prijave (tu policija radi malo i za sebe, dodaje, oduzima….reketira na nizem nivou), onda tuzilastvo to uzme da radi jer mora, inace ce da lete sa posla, na kraju se to pusti u sudjenje, pa tamo nastane katastrofa. Stradaju mnogi kao kolateralna steta. Po ovom pitanju najgore stanje je u specijalnom tuzilastvu, sto je svojervrstan apsurd. Ipak, ova statistika pokazuje da vlast, iako suvereno vlada policijom i tuzilastvom, sudstvo jos uvek nije prisvojila. Ne dajte se casne sudije! Necasne me ne zanimaju, a zna se ko su.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.