Kuburović: Pokrenuta procedura za Mladića

Ostavite komentar


  1. Zasto bi se jedan ZLOCINAC iz druge drzave, znaci INOSTRANSTVA lecio u Srbiji, koja nema novca da leci svoju decu? Cime je ubica zalsuzio takav tretman? Zato sto je Srbin? E, pa ja bih volela da NIJE Srbin. Da li to nasa vlast sumnja u kvalitet holandskog zdravstva?

  2. Srbija, sigurna kuca i majka za svakojake kriminalce, optuzene za najteza krivicna dela, huligane, nasilnike…, a maceha bolesnoj deci, zenama, socijalno ugrozenima…

  3. Najbolje je da se Vlada Srbije sto vise distancira od R.Mladica i slicnih ratnih zlocinaca jer ce u suprotnom pokazati da je debelo upletena u ratna zbivanja u susednoj Bosni i Hercegovini. Upravo navodne garancije o navodnom lecenju to pokazuju.

  4. baka: Da je Izetbegović tako izručen u Hag ti bi se zalagala sa svim silama da se vrati u Sarajevo. Kada je u pitanju Srbin onda ga ti proglašavaš zločincem.

  5. Charli:Apo čemu je tebi Ratko Mladić ratni zločinac. Nije ti zločinac Naser Orić ispred koga su srpske majke u naručju sa malom decim na Božić skakale u hladnu Drinu da bi izbegle njegovu kamu, ali ti je zločinac Ratko Mladić koji je branio srpski živalj.Da li se ti možeš da pogledaš un ogledalu.

  6. Наравно да сумња и у квалитет здравствене службе у Холандији и у добре намере његових тамничара. Знате ли колико је Срба до сада убијено у хашком казамату?

  7. Za mene je Mladić heroj i uvek će biti heroj. Nadam se da ima još ljudi koji tako misle i Vlada Srbije treba da učini sve da ga Haški tribunal pusti makar na privremenu slobodu radi lečenja.

  8. U optuznici se "heroj" Ratko Mladić tereti po:

    -jednoj tački za genocid i jednoj tački za saučesništvo
    u genocidu.

    -sedam tačaka za zločine protiv čovečnosti,
    uključujući progone na političkoj, rasnoj ili verskoj
    osnovi, istrebljenje, ubistvo, deportaciju i druga nehumana dela.

    -šest tačaka za kršenja zakona i običaja ratovanja, uključujući
    ubistvo, protivpravno terorisanje civila, uzimanje talaca i druga
    nenehumana dela.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.