Kurir prodat za 25 miliona evra?

Prodaja beogradskog tabloida izazvala sumnje u to da država kupuje medije

Ostavite komentar


  1. Od nasih para diktator Aleksandar Vucic hoce da pod svoju diktatorsku sapu stavi sve medije, kako pisane tako i elektronske. „Kurir“ se pokazao u odredjenim „interesnim“ momentima kao nepouzdan dnevni tabloid po diktatora Vucica, zato zeli da ga prisvoji i stavi pod svoju kontrolu. Ovo je jos jedan primer u nizu da se u Srbiji desava, zavrsni cin otvorene diktature i da ova naprdnjacka olos nece otici preko glasackih listica na slobodnim i fer izborima. Srbiju ceka neizvesno prolece i 2019. godina a kako stvari stoje, Srbija koja nije pristala da se povinuje ( pokori ) diktatoru, polako se budi i sire se mirni protesti koji diktatora i njegovu „poslugu“ iz blizeg okruzenja kao i mafiju, cine sve nervoznijim i nespokojnijim ma koliko lagali sami sebe da je sve pod njihovom kontrolom u drzavnom represivnom aparatu ( DB i policija ). Dolazi momenat kada ce i u tim redovima doci do otreznjenja i da ce policija ( bar njen ne korumpirani deo ) stati na stranu naroda i odbice „lojalnost“ prema diktatoru Vucicu i svojim korumpiranim „kolegama“ i partijskom olosu koji je instaliran u policiji. Dogorelo je do nokata ovo je vreme da se stvarno „prebrojimo“ i da se u organizovanom pokretu otpora diktaturi stavimo na stranu buducnosti Srbije a ne na stranu NAZADNJACKE – RADIKALSKE – MAFIJASKE oligarhije koja je okupirala i srusila sve drzavne institucije u Srbiji. STOP VUCICEVOM FASIZMU – OSLOBODIMO SRBIJU.

  2. Ovo je veoma čudno. Obično se niko više u svetu na zanima za kupovinu štampanih medija, odnosno firmi čiji je veći deo štampani medij.
    Više liči na namerno preuzimanje da se koncentrišu mediji u smislu pranja mozga narodu.

Ostavite komentar


Društvo

UNS: Svaki treći novinar dobijao pretnje 10

UNS: Svaki treći novinar dobijao pretnje

Svaki treći novinar koji je učestvovao u anketi o slobodi medija i bezbednosti novinara naveo je da mu je prošle godine prećeno zbog novinarskog rada, rezultat je istraživanja "Iza naslova: Pretnje, napadi i pritisci na novinare u Srbiji", saopštilo je danas Udruženje novinara Srbije (UNS).

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.