Kancelarija za KiM o hapšenju Srbina zbog navodnih ratnih zločina: Kurti se neće smiriti dok na teritoriji Kosova bude Srba

Ostavite komentar


  1. Kako se ističe, ljudima poput Ž.N se ne prašta što su uprkos „svim strahotama odlučili da ostanu n na Kosovu“ i pripisuju im se „navodni ratni zločini“

    „Na kraju će Kurti i njegovo inkvizitorsko pravosuđe za ratne zločine goniti i one koji nisu bili ni rođeni u vreme sukoba na Kosovu, jer u njegovim očima svi Srbi su zločinci i vredni progona samim tim što su pripadnici srpskog naroda“, navodi se u saopštenju.
    Svega laze svega izaziva silom zlocinom svega prekrsenog illegalno sam sebi daje za prava sto nema nikakvog i za nista to je zlocin nema prava silom da radi sta god zeli dosta je bilo gde to Ina nema prava za nista jos silom hapsi narod zlocinci su sami od tada i danas u tudjoj zemlji to se u svemu jasno vidi nemaju nikakvog prava da sami sebi sebi silom dati za nikakvih prava za nista u tudjim zemljama gde to ima da prestane da silom provocira narod U svojoj su zemlji u srbiji !
    Ukazuje se da je desetine Srba na kosovu uhapšeno „zbog navodne sumnje da su počinili ratne zločine“, a da se kasnije dokazalo da su „krivi samo zatošto je neko bacio oko na njihovu imovinu“. Ratni UK Vinci du sami i to bez nikakvog prava niti su sta imali razloga i da se odmah pusti narod na slobodi to je zlocin silom sto cini nema nikakvog prava dosta je bilo izazivanja i provokacije lazi i raznih zlocina silom u tudjoj zemlji to se vise nemoze dozvoliti treba da firmira ZSO sto jeste obaveza od svih tih godina !!!

  2. Srbija se nalazi kao o narod vekovima u svojoj zemlji nema nikakvog prava da odluci niti silom da radi kurti sta god zeli u tudjoj zemlji dosta je bilo provokacija silom u tudjoj zemlji kosovo je zemlja srbije srbija se pita u svojoj je zemlji to jeste njeno pravo i njena je zemlja !!!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.