Kusturica zaustavljen na aerodromu zbog kutije sa mecima

Ostavite komentar


  1. kada bolje razmislim, meci koji su nadjeni odgovaraju gospodinovom poimanju sveta oko nas….

    1. Na koga to puca ovaj inace poznati „pasionirani strelac“, u stvari dzelatov segrt, koji ceo zivot zivi na tudjoj tj. nasoj grbaci?

      1. Veliki si ti znalac jedini čovek koji je doneo nešto od kulture iz sveta filma u ovu zemlju. A ti pričaš o grbači. Svim ljudima koji nešto rade ovde smetaju. Ne valja Kusturica ne valja Nole .Pa ko vama valja gospodine znalac

      1. Napredno poimanje sveta je da je centar sveta sopstvena guzica.

  2. Zaštitnik prirode, umetnik i levičar a ispadaju mu meci iz džepova…e svašta !

  3. Evo prave šanse da se moralna gologuzija Srbije, naruga i nasladi mukama Emira Kusturice. Sirotinji je tako malo potrebno za radost. Ova nezgoda Emira Kusturice, nahraniće i zadovoljiti pakost mnogim dušama ove naše palanke. Ako nismo sposobni da se divimo čovekovim uspesima, umemo, barem, da mrzimo i da budemo zli, zar ne?

    1. Ova nezgoda Kusturice se ponavlja vec drugi put. A covekovi uspesi , koji su nesporni, su vec pluskvamperfekt i on vec 20 godine zaista ne ume da snimi film.

  4. Sibicar ostaje sibicar. Cime ce taj svercer jos da se bavi, pored kradje zemljista, kamena iz Trebinja, love iz dzepa Srba sa obe strane Drine? Filmadzija , lopina neopevana, juce Emir Musliman, danas Nemanja provoslavni, sutra Emil-katolik do koske.. Zavisi, ko da vise, ali taj puca na sve, zato je tu municija..

  5. Ovaj tip je upropastio srpsku kinematografiju. Milm da uporedite filmsko stvralastvo pre i posle dolaska ovog Milosevicevog i Kostunicinog sticenika, a neseg teskog stetocine, koji je prevejani licemer, uspevsi da obmane i samog Putina.

  6. Je li to onaj Bosanceros sto nas je proslavio sa Ciganima( pardon, Romima), ma svi sada zacelo drze da smo to stvarno mi?

  7. Stvarno, ovaj se stalno oblizuje , ko Vucic. Jarane, to ti je slaba fora, drzi protezu iznutra.

  8. Која злурадост код појединих читалаца. Човек се бави стрељаштвом: неко као такмичар, други као аматер, трећи из разоноде итд. И сам се бавим стрељаштвом из свих наведених разлога. Овај витешки спорт се некад упражњавао са луком и стрелом ( а и данас у мањем обиму) док сада највишег са ватреним оружјем. Бесмислено је полемисати са онима који: као мрзе оружје, а тучу жене и децу. Но има свега у Божјој башти. Да напоменем: завист и љубомора је тешка болест.

    1. Jadan njegov zet, ako ima ikoga ko bi smeo da se usudi da se orodi sa njim..

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.