Kusturica za rusku državnu televiziju: Ukrajina je drugi čin NATO bombardovanja Srbije

Ostavite komentar


  1. Ovu smutljavinu dobiješ kad se plaćenici i propagandisti zaglave u sopstvenoj sumanutoj logici ko ruski tenkovi pred Kijevom. Ovaj dvorski režiser nije čak u stanju da kaže nešto suvislije od Informera i njegovog naslova na dan početka okupacije Ukrajine, koji će ući u istoriju novinarskih nebuloza: „Ukrajina napala Rusiju“.

  2. Tako je! I NATO i Rusija su dve strane istog novčića – alavog imperijalizma.

  3. I jedno i drugo je zločin. Samo što ruski agenti i zaslepljeni rusofili neće meriti istim aršinom i umesto o onome što im je pred očima pričaće ovakve nebuloze. Kao da je geopolitika borba dobra i zla, a pošto je zapad loš onda Rusija mora biti nešto čisto i dobro čija će se nedela pravdati na ovakav način

  4. Koje besmisleno naklapanje. Dostojevski, Cajkovski i Puskin nisu problem za Zapad, vec autokratski rezim Putina. Sve se plasim da su nasi vajni Rusofili poput onog tetoviranog neandertalca ikada stavili knjigu u svoje ruke ili culi Pateticnu simfoniju. Oni hoce sirovu, primitivnu vlast koju simbolizuje neo-staljinista Putin.

  5. Obljavljujete samo horsko jednoumlje u komentarima. Bravo, imate i vi svoje botove.

  6. A inače bi pobrojani umetnici plus Solženjicin, Šalamov, Bulat Okudžava baš podržali ovaj Putinov zločin.

  7. Kusturica je samo rekao istinu, Kome se svidja a kome se ne svidja to je drugo pitanje.

  8. Zašto ovaj sebi daje za pravo da govori o tome za šta su Srbi a za šta nisu? Da li je vršio ankete?
    Bezobrazluk!

  9. Svi slavni ruski umetnici koje je nabrojao, SUROVO su stradali pod raznim ruskim režimima, a stradaju i sad… tako da to nije baš jak argument kakvim se čini.

  10. Како вас није срамота. Човек прича о реалности данашњег живота, да није можда нешто слагао. Срамота.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.