Kviz "Želite li da postanete milioner" od 19. septembra na Novoj S 1Foto: SBB

Ne propustite početak nove TV sezone na Nova S, koja donosi najbolju zabavu za celu porodicu uz najpopularnije svetske TV formate.

Korisnici SBB usluga, putem EON i Total TV platformi, od 19. septembra uživaće u najpopularnijem kvizu na svetu „Želite li da postanete milioner“.

Ivan Zeljković se nakon 10 godina vraća na male ekrane spreman da konačno pronađe prvog srpskog milionera koji će odgovoriti tačno na 15 pitanja i osvojiti nagradu od 5 miliona dinara.

Svakog radnog dana od 19. septembra gledajte i čuveni kulinarsko-takmičarski šou program „Savršena večera“ u kojem se 5 amatera iz čitave Srbije takmiči za titulu najboljeg kuvara i novčanu nagradu.

Ove sezone na Nova S definitivno nemate šta da izgubite, jer još jedan svetski televizijski format donosimo prvi put u Srbiju. „Najveći gubitnik“ je šou u kojem se 16 gojazanih osoba takmiči ko će više kilograma da izgubi – pa tako najveći gubitnik na kraju postaje najveći pobednik i doživljava neverovatnu transformaciju koja će njegov život promeniti iz korena.

Pored novih ekskluzivnih sadržaja, Nova S nastavlja sa emitovanjem najpopularnijih domaćih TV formata.

Olja Bećković bira nove utiske svake nedelje, „Mentalno razgibavanje“, „Među nama“ i „Probudi se“ emitovaće se u dobro poznatim terminima svakog radnog dana od 5. septembra. Danilo Mašojević i Ana Mihajlovski pripremili su novi koncept „Pokreni se“ od 10. septembra.

Najzabavniji večernji formati, uz omiljena TV lica, „Veče sa Ivanom Ivanovićem“, “4 i po muškarca” i „24 minuta sa Zoranom Kesićem“ počinju 16. i 17. septembra.

Najbolji zabavni program ove jeseni je samo uz SBB!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari