Lekari najavljuju tužbe za neisplaćivanje dežurstava

KC Niš ne plaća medicinskim radnicima sav prekovremeni rad

Ostavite komentar


  1. Lepo. Lepo što tražite pravdu za sebe. Hajde sada javno ustanite i recite koliko je Nišlija umrlo od kovida i kako porodica preminulog da proveri da li je preminuli u bazi, i ako nije, zašto nije.

    1. @udovica : Moje saučešće !
      Obratili ste se pogrešnoj adresi … imate upravu KC-a , koja Vam može odgovoriti.
      Imate i Krizni štab koji ima uvid u bazu podataka i stalno izveštava o tome ! Imate i Dariju K.T … i još toliko izvora informacija. Zašto bi lekari iz Covid bolnica „ustajali i tražili pravdu za Vas“… ili za bilo koga drugog ? Malo li je što dežuraju po tih 80h prekovremeno i plus normalno radno vreme ?
      Interesantno je to da te naše lekare svi ruže i „pljuju“ a oni izginuše – radeći i svako sumnja u njihovu stručnost ! Pogledajte „Južne vesti“ – Niš ako mi ne verujete ! A svi „pljuvači“ su stručni i sve znaju ! U mom kraju postoji poslovica : „Budalu nema kakvo da učiš – ona si sve znaje“ !
      Gospodjo , izvinjavam se , ovo se ne odnosi na Vas !
      Zašto svi očekujemo da naše probleme drugi rešavaju ?

  2. Birokratija je problem za njihove plate, zar ne? Za vasu platu nije? Malo su dezurali, malo nisu, malo su radili, malo nisu, malo ce da ih platimo, malo necemo. A da vi ministre malo vise ne lazete?

  3. Ljudi koji su sami sebi pisali zarade i stimulacije, a sedeli sve vreme u fotelji toplog doma i pravili rasporede svojim kolegama koje su izgarale i razboljevale se na poslu, treba da odgovaraju. Oni su bruka medicinske profesije.

    1. To je isto kao i vaši poslanici.
      Malo hoću da udjem na sednicu skupštine a malo neću . Bojkotuju rad. A na blagajni redovno.
      Podržavam med.radnike.
      Sve da im se plati. Neka nadju način kako , ako nije po zakonu.
      Menjaj zakon.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.