Ljajić: Haški sud nije doprineo bržem pomirenju na Balkanu

Ostavite komentar


  1. Kad balkanskim zemljama treba Hag da sudi onda to govori koliko su ti sudovi i te zemlje korumpirane i nije lepoda izvrćete priču g-dine Ljajiću, već da iznesete suštinu postojanja haškog tribunala.

  2. Ja nijednog Pravoslavca nepoznajem. Pravoslavac i pravi Musliman ili Katolik je mnogo teško biti, ceo zivot moraš da se odrekneš lazi, prevara, ubistava, ogovaranja, sujete, cinizma… takvu osobu ja nepoznajem a imam 41-nu godinu. A Srba i Bošnjaka na sve strane, ta dva imena su veoma pogrdna a neko se Diči biti Srbin i Bošnjak ili Bosanac, Hrvat, a trebali bi se stideti tih izraza, elem Ljajić je najveći Srbin medju Srbima pa tako bi i trebao najviše da se stidi zbog toga, i da nikad nikom ne objašnjava i dokazuje nebuloze….odvratan lik nenormalno, kao i mentor mu koji i daljeje nr- 1 u Srbistanu..

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.