“Logor za pse” ili “najbolje mesto” za regionalni azil: Protest građana u Gadžinom Hanu zbog izgradnje prihvatilišta za 2.000 pasa

Ostavite komentar


  1. Umesto da otvore neku fabriku kako bi sprečili iseljavanja oni im otvaraju azil za pse. Taj kraj je bogat šumom, ima raznih plodova od pečuraka pa na dalje. Što ne otvore fabriku peleta…

  2. Hvala Vam što tačno i detaljno izveštavate o ovoj situaciji. Iz onoga što je napisano na pojedinim portalima stiče se utisak da su ljudi koji protestuju lokalni mrzitelji životinja, što nisu, a nisu ni autsajderi koji gledaju svoj interes na račun lokalnog stanovništva kako tvrdi predsednik opštine.

  3. Zašto niko ne izmisli
    Bojlere na solarnu energiju koji će snabdevati ,, prihvatilišre,, vodom

  4. Jel ova drzava toliko nemocna da ni taj problem ne moze godinama resiti .ljubitelji istih ako vam azil ne odgovara vodite ih kuci.Moje misljenje je da nema opravdanja posle jednog napada na decu ..ljude a ne nakon 1000 dosta prica ili azil ili po kratkom postupku…porez na opasne rase ima dosta resenja ..godinama samo naslovi u novinama dosta.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.