Lončar: Vakcine i za druge nacije na Kosovu

Ostavite komentar


  1. U komentaru koji naravno Danas ne zeli da objavi, napisao sam sledece :
    Na osnovu izjave Vlade Kosova , vidi se da su vakcine dosle iz Beograda i da su prebacene preko administrativne granice ilegalnim putem. Postavlja se pitanje ko to tako galantno deli naokolo sredstva poreskih obveznika iz Srbije ? I to jos putem sverca. I evo sada u ovom pateticnom obracanju ministra Dr Loncara vidimo ko je to bio brizan. Razume se, Aleksandar Vucic.

  2. Ima se, moze se. Mnogo smo jaki. Ocekujem da ceo 3. kontigent isporucimo Republici Srpskoj. U pratnji nasih najboljih lekara jer ovde nemaju posla. A i ne verujemo da su vlade i zdravstveni sistemi susednih drzava sposobni za bilo sta. Iako je situacija bolja nego kod nas.

  3. Zadrzi ti tvoje vakcine za sebe ‘Dobri Komsija’…nemoj prodavati maglu koja nije tvoja

    1. Vakcine su kupili gradjani Srbije.
      Odakle vam pravo da ih delite po regionu .
      Neka kon vrati milion ipo eura ,koje su spaljene ,pa kupite i poklanjajte.
      Izvadite iz svojih dzepova i radite sta hocete.
      Vase je .
      Ovo su nase pare .

  4. Sramota. Koriste vakcine za politicke poene. Niti ce pomoci narodu narodu na Kosovu niti u Republici zsrpskoj.

  5. Ne razumem. Ako si Albanac i dodjes sad u dom zdravlja u Kosovskoj Mitrovici, nece ti dati vakcinu? Jer druge nacije treba da dobiju vakcine iz drugog a ne prvog kontingenta. Znaci sad se vakcine rezervisu po nacionalnoj osnovi. Toliko i toliko za Srbe toliko toliko za druge?!

  6. Ja sam pristalica vlasti,ali stvarno….ovo nema smisla.Da je Srbija zavrsila vakcinaciju pa ostalo vakcina,e onda ok,a ovako i to jos ilegalnim putevima….Ako je i dato,trebalo je javno da svi vide,ceo svet ,kako i neprijateljima dajemo,a ovako su nas opet oduvali.Rekli da lazemo,da nista nismo dali.E..sve smo tupaviji.

  7. Ma ko to može da sam odlučuje, i sam da deli vakcine koje plaća narod Srbije i da narod nezna koliko su plaćene jer „neko“ krije koliko se ugra…… u, i koliko se daje narodnih para za vakcinu, a zatum daje vakcinu narodu u dugoj državi, pa ko je taj koji sme da daje vakcine koje su plaćene narodnim parama narodu u drugim državama i to tajnim kanalima, a narod u Srbiji nema da se vakciniše ono što je platio svojim parama, pa dokle bre više, nadam se ne još zadugi, jer narodu je dosta poniženja i uništavanja Srbije i ponižavanja i plja…….. a naroda Srbije.

    1. Mala ispravka u ovoj vašoj ostrašćenosti,
      KiM nije druga država.
      Treba raspodeliti i poslati i bolnici u Prištini,
      za sve, prvo za zdravstvene radnike i starije.
      Vučić greši što šalje samo na sever KiM, kao i uvek.

  8. Znate li vi uopšte šta znači reč nacija? U kom kontekstu ste je ovde upotrebili? Sramota me je svaki put kada Vučić i njegovi satrapi progovore. Kakva neverovatna ekipa neznalica.

  9. zapto mi ne objavljujete komentare, da li ja nekog vredjam, ili su mi komentari vulgarni, i vi ste znači prodane duše, sramota

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.