Mališić: RTS treba da radi svoj posao (VIDEO)

Tribina „Ko se plaši slobodne reči?” održana sinoć u Pančevu

Ostavite komentar


  1. Mediji u Srbiji su katastrofa koji zaista ne izbaciju ništa objektivno niti se piše o rezultatima današnje vlade.

  2. Čitaoci Danasa mogu ostati uskraćeni potpune informacije, ako sude samo po naslovu, a sudiće, jer čisto sumnjam da će većina preslušati više od dva sata tribine. Vesna je, naime rekla da RTS treba da radi svoj posao kao medijski servis svih građana, a Teofil dodao da bi vlast vrlo brzo pretvorila ovu kuću u Pink i Hepi kada bi imala potpunu kontrolu. Mislim da se u RTS-u vodi velika borba dva suprotstavljena pola političke Srbije, jer je, van kabla i satelita, jedini elektronski medij koji se trudi da održi kakav takav balans.

  3. Na kablovsoj tv mogu se gledati hrvatski i muslimanski kanali tako da prica o neslobodnoj televiziji kad su u pitanju ratni zloceni nije ubedljiva. Osim toga strane agenture imaju svoje medije tako da narod moze da birka sta ce da slusa i gleda. Ali narod ne voli da mu neko soli pamet pod izgovorom da je to za njegovo dobro a sto ovo drustvo na doticnoj tribini uporno tupi

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.