Manojlović: Sramota je što ljudi u Beogradu na vodi imaju neispravne stanove

Ostavite komentar


  1. Manojloviću,o nama koji živimo na drugim mestima i doživimo nepravdu nikad ne pišu novine i ne bruje mediji. U tome je razlika. U BGNV je vidljivo, drugde je nevidljivo.

  2. Neka izdrze, obrzbedjuju im elitne vrtice, elitna pozorista…bice bolje. Da su se malo bolje informisali znali bi bar da je tokom gradnje bilo problema sa vodom. Elita bi trebalo da bude i informisana, nacitana a ne samo puna para.

  3. Da li se neko brine sto na kapijama Beograda stanovnici nemaju gradsku vodu.Na primer opstina Sopot ul ljubisava ljubinkovica i druge.Gospodin Savo je selektivan.

  4. Pre početka izgradnje, profesori Arhitektonskog su da li prigovor i sve ovo najavili. Ako neko ne sluša profesionalce, već SNS, zaslužio je ovako nešto
    Koliko čujem, počela je i panika zbog zemljotresa. Jača BG košava će oštetiti zgrade.

  5. Kakva sramota nisu bili slepi kada su kupovali neka im sad. Ko visoko leti tako mu i trba

  6. Zar su bitini samo oni koji zive u Beogradu na vodi,masa nas ima vece probleme pa….

  7. Nisu kupci ništa znali o kvalitetu gradnje kada su platili u sivoj gradnji , sve je bilo ,,lutrija “ Arapi , Englezi i pojedinac iz Srbije se smatraju neodgovornim za reklamacije. Čist kriminal

  8. Kad se samo setim da sam izasao na protest zbog ovog lika tad i nikad vise

  9. Malo da su razmislili znali bi zasto do sada Niko nikada nije gradio na toj lokaciji.Nego jurnuli da kupuju sto pre da postanu elita,sad ce malo Sutra da se bune.Uostalom treba im svima proveriti poreklo novca,retko ko je kupio Stan na toj lokaciji a da je tej novac posteno zaradio.

  10. Gde mogu poslati dokaze o manipulacijama BG elektrana o izlasku majstora u podstanicu koji je navodno bio što nije tačno uz sve snimke.

  11. Čim žuti ponovo dodju na vlast njihov problem biće rešen.Beograd na vodi biće srušen.

  12. Na celom svetu, ni u jednoj državi, NE POSTOJI INSTITUCIJA, koja može zaštititi svakog čoveka te države

  13. Jel to Sava otvara kancelariju za poplavljene garaze ???Pa brate smešan si

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.