Marija Lukić dobitnica 19. po redu nagrade “Osvajanje slobode“

Ostavite komentar


  1. Iskrene cestitke Mariji Lukic.Borba za slobodu i pravdu se isplati bez obzira na cenu koju podrazumeva. Ova nagrada je veliki podsticaj i ohrabrenje i svim za sve ljude kojima je nepravda naneta a koji se nisu odvazili kao Marija. Jos jednom od srca cestitam

  2. Zaslužena nagrada.Bravo za žiri.Marija Lukić je delom pokazala kako se treba boriti protiv lokalnih moćnika koji misle da uzurpacijom vlasti mogu i ženskim telom da vladaju.Nadam se da će seksualni nasilnik dobiti najstrožu kaznu za orgijanje u svom ataru.

  3. Nagradu za osvajanje slobode dobila osoba koja je nezakonito zaposlena, bez konkursa, na radno mesto koje plaćaju poreski obveznici, kao nagradu što je višegodišnji sekretar jedne od vladajućih partija. Dakle, poželjno je političko zapošljavanje? I nije vas sramota?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.