Marko Albunović postavljen za novog v.d. glavnog urednika Politike

Ostavite komentar


  1. Ranije bi imenovanjem glodura Politike neko poznato novinarsko ime postajalo institucija, sada od nepoznatog imena prave jos nepoznatijeg

  2. Cim je neko VD od posla nema nista ni za kucu ni za bilo koga . Niko nece toliko da se trudi ako je VD . Neka stavi prst na celo i onaj koji stalno postavlja VD ove , niti isti imaju neki autoritet samim tim sto su VD . U cemu je problem da se postavi neko za glavnog i odgovornog urednika . Pa to sa VDom traje koliko godina , zato je tamo tako kako je, niko nikome ne odgovara ni za sta , cast izuzecima koji imaju savest i svest i koji su profesionlaci .

  3. Posle slabog Rakica postavljen je pravi novinarski autsajder.
    Kad se pomesa hauzmajstorluk i novinarstvo na kraju dovede do ovoga. Totalnog pada napona.
    Ispade Apostolovski naivan, onoliko na Pinku hvalio vucicev rezim, iako kao diplomirani ekonomista zna da je to cista propast, a u majstorskoj radionici izabrase nekog Albunovica.
    Naravoucenije: Ne izigravaj dvorsku ludu DIBIDUZ LUDACIMA, jer ce te prevariti kad tad.

  4. Da li postoji konkurs za to radno mesto i da li se iko javlja ?. Ko je vecinksi vlasnik Politike ?.

  5. Marko Albunović možda nije „estradno“ poznat kao Smajlovićka, ali je svakako čovek čije je imenovanje pozdravio najveći deo redakcije – i to zbog njegove radne etike, profesionalizma, i kolegijalnog odnosa prema ostalim zaposlenima. „Stara dama“ nije mogla dobiti boljeg v.d glavnog urednika.

    1. Ne poznajem coveka, ali da je objavio samo jedan vredan tekst znao bih ga. Mada se u njegovoj biografiji navodi da je u Politici od 2001. Godine.Ali, cini se da su njegove jedine reference sto se zove MARKO i sto je iz POZAREVCA.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.